Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:35 | 23/06/2019
Η αστυνομική υπηρεσία της Νότιας Αφρικής στη Limpopo αναζητά πέντε άνδρες που λήστεψαν δύο αστυνομικούς της τροχαίας κοντά στο Groblersdal, την Παρασκευή το απόγευμα.

[custom:google-ads]

Οι δύο αστυνομικοί της τροχαίας ασκούσαν τα καθήκοντα τους στις 3:15 μ.μ. κατά μήκος του δρόμου Slaagboom κοντά στο Marble Hall, δήλωσε ο Moatshe Ngoepe το Σάββατο.
 
"Κατά την βάρδιά τους σταμάτησαν μια γκρι TSI VW Polo με πέντε επιβάτες και χωρίς πινακίδες κυκλοφορίας για υπέρβαση του ορίου ταχύτητας."
 
"Ενώ ήταν απασχολημένοι με την έκδοση προστίμου στον οδηγό, τρείς από τους επιβάτες σηκώθηκαν, δύο οπλισμένοι με τουφέκια και ένας με πιστόλι. Έκλεψαν υπό την απειλή των όπλων από τους αστυνομικούς της τροχαίας τα δύο κινητά τους τηλέφωνα, το ένα όπλο και την κάμερα ταχύτητας πριν φύγουν από τη σκηνή. Αυτοί οι ύποπτοι είναι ακόμα άγνωστοι και δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής κάποια σύλληψη ", ανέφερε ο Ngoepe.
 
Ο αστυνομικός Επίτροπος της Limpopo, κ. Jan Scheepers, καταδίκασε τη ληστεία και προειδοποίησε ότι «αυτοί οι εγκληματίες που εμπλέκονται σε αυτό το σκηνικό θα βρίσκονται υπό αναζήτηση όλο το εικοσιτετράωρο μέχρι να μεταφερθούν εκεί που ανήκουν».
 
Οι αστυνομικές έρευνες συνεχίζονται, είπε ο Ngoepe.
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis