Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:14 | 24/09/2017

Το δελτίο εγκληματικότητας τις τελευταίες μέρες είναι (δυστυχώς ...) εξαιρετικά πλούσιο.

Μία εκ των επιτυχιών της ΕΛ.ΑΣ. που ξεχώρισε είναι η σύλληψη τριών ημεδαπών στην Αλεξανδρούπολη απο Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.

[custom:google-ads]

Οι συγκεκριμένοι δράστες ακινητοποιήθηκαν για έλεγχο την 21-09-2017 και όπως αποδείχθηκε ήταν οπλισμένοι σαν αστακοί και εφοδιασμένοι με κάθε λογής διαρρηκτικό εργαλείο.

Το πλέον ανησυχητικό όμως είναι ότι διέθεταν μέχρι και ασύρματο για να παρακολουθούσαν τις συχνότητες της ΕΛ.ΑΣ..

Στο εσωτερικό του αυτοκινήτου των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν από τους αστυνομικούς δυο ανιχνευτές μετάλλων, ένας σουγιάς, δυο γαλλικά κλειδιά, δυο πένσες, δυο κατσαβίδια, ένας εξολκέας φίλτρων και διάφορα άλλα διαρρηκτικά εργαλεία, αρκετά για να βρεθούν με χειροπέδες οι επιβάτες ηλικίας 42, 41 και 37 χρόνων.
 

Τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο επιβαρυντικά γι’ αυτούς μετά τις έρευνες στα σπίτια τους, καθώς σε αυτό του 42χρονου βρέθηκαν 1 πολεμικό τυφέκιο Καλάσνικοφ, 1πιστόλι, 103 πολεμικά φυσίγγια, 279 φυσίγγια των 9 mm, 2ο γεμιστήρες και διάφορα ανταλλακτικά αυτοκινήτων που ερευνάται αν είναι κλεμμένα.

Στην κατοικία του 37χρονου, οι αστυνομικοί βρήκαν δυο κυνηγετικές καραμπίνες οι άδειες των οποίων δεν είχαν ανανεωθεί, έναν φορητός πομποδέκτη και ένα χάρτη, ενώ κατασχέθηκαν ακόμη 730 ευρώ και τέσσερα κινητά.

Δείτε εδώ φωτογραφίες από τα όπλα που κατασχέθηκαν.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis