Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:47 | 18/01/2015

 

Είναι μερικές φυσιογνωμίες που, εσκεμμένα ή μη, προκαλούν ανατριχίλες. Ειδικά δε όταν εκκεντρικές εμφανίσεις συνοδεύουν και μια παραβατική συμπεριφορά. 

Στον σκοτεινό κόσμο του εγκλήματος, και των εκτός νόμων συμπεριφορών, έχουν καταγραφεί μερικές από τις πιο τρομακτικές όψεις κακοποιών που έγιναν διάσημοι, με την αρνητική έννοια, λόγω των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών τους. Παρακάτω, δείτε μερικές χαρακτηριστικές φωτογραφίες κατά την σύλληψή τους και οι ιστορίες που τις συνοδεύουν. 

Dion Milam

Ο 30χροος τρόφιμος των φυλακών της Καλιφόρνια μπορεί να είναι και ένας από τους πιο τρομακτικούς ποινικούς εγκληματίες. Ο Dion Milam , ο οποίος έχει τα τατουάζ «Aryan» («Άριος») και «Honor» («Τιμή») πάνω από τα φρύδια του και μια σβάστικα στο λαιμό του, κατηγορήθηκε για υπόθεση ναρκωτικών (μεθαμφεταμίνες)- ο γαμπρός του φέρεται να προσπάθησε να ταχυδρομήσει τα ναρκωτικά στις φυλακές Stanislaus County, όπου ο Milam κρατείται για φόνο. Αυτή η φωτογραφία λήφθηκε στις 30 Ιουνίου 2003, κατά τη σύλληψή του. Ο Milam, τράβηξε όπλο στον βοηθό σερίφη και αντιστάθηκε σθεναρά πριν του περάσουν τις χειροπέδες.

Caius Veiovis

 

 

Ο 31χρονος από τη Μασαχουσέτη των ΗΠΑ, μαζί με μια ομάδα συνεργών του, ήρθαν αντιμέτωποι με το νόμο για τη δολοφονία και απαγωγή τριών αντρών, ένας από τους οποίους επρόκειτο να καταθέσει εναντίον του ενός από τους κατηγορούμενους σε επερχόμενη ποινική δίκη. Ο Veiovis και τα λοιπά φιλαράκια του, σύμφωνα με τις διωκτικές αρχές, είχαν σχέσεις με τους περιβόητους μηχανόβιους Hells Angels. Εκτός από τα εμφυτεύματα στο μέτωπό του, και τα διάφορα piercing, διαθέτει και ένα τατουάζ με τον σατανικό αριθμό «666». 

Michael Miller

Ο 39χρομος άνδρας από το Κολοράντο των ΗΠΑ, συλληφθεί όταν «ξέχασε» να εμφανιστεί στο δικαστήριο, αντιμετωπίζοντας κατηγορίες για κλοπές αυτοκινήτων. Ο ύψους 1,95μ. άντρας, είναι ένας ενθουσιώδης τύπος με τα τατουάζ, κρατείται στις φυλακές Pueblo County. 

Jesse Thornhill



Ο 28χρονος Thornhill από την Οκλαχόμα συνελήφθη όταν προσπάθησε να χτυπήσει με ένα κλεμμένο αυτοκίνητό, την ιδιοκτήτρια του οχήματος. Κατά τη σύλληψή του, φέρεται ότι επιτέθηκε στους αστυνομικούς με όπλο, ενώ κρατείται στις φυλακές της Tulsa, όπου και τραβήχτηκε η συγκεκριμένη φωτογραφία. Στην έκθεση των αστυνομικών κατά τη σύλληψή του, έγραψαν σχετικά με την εμφάνισή του: «Κέρατα, τατουάζ στο λαιμό και εμφυτεύματα στο κεφάλι».

Σύμφωνα με τους ένστολους, η γυναίκα βρισκόταν στο δρόμο, όταν ο Thornhill προσπάθησε να την χτυπήσει με το αυτοκίνητό του, αλλά αστόχησε όταν εκεινη κατάφερε να βγει έξω από το όχημα. 


David Adam Pate



O 24χρονος από τη Νότια Καρολίνα των ΗΠΑ, κατηγορείται για τη δολοφονία ενός φίλου του το άψυχο σώμα του οποίου το άφησε σε ένα δάσος, και εντόπισαν παιδιά που βγήκαν για να παίξουν. Η φωτογραφία κατά τη σύλληψή του, είναι ενδεικτική και ταιριάζει απόλυτα με το αποτρόπαιο έγκλημα, όπως έγραψαν τα τοπικά μέσα
Στο ανεπαίσθητο πονηρό χαμόγελο του, έχει βγάλει τη έξω τη διχαλωτή γλώσσα του, την οποία φέρεται να χώρισε χειρουργικά ενώ το πρόσωπό του κοσμούν αρκετά τατουάζ, συμπεριλαμβανομένων αυτού με τη λέξη «σατανάς» πάνω από το ένα μάτι και τους αριθμούς «974» στο λαιμό του- αναφορά στη συμμορία του δρόμου Gangster Disciples. «Είμαστε ευγνώμονες που είναι στη φυλακή, όπου ανήκει», δήλωσε ο σερίφης της κομητείας Lancaster, Barry Faile.

Jason Walter Barnum



Ο Jason Walter Barnum, ομολόγησε την ενοχή του για την απόπειρα δολοφονίας αστυνομικού, λέγοντας ότι βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών. Ο 39χρονος, έκανε αίσθηση στα αμερικανικά μίντια για το ανατρεπτικό, κάπως τρομακτικό look, με τα δεκάδες τατουάζ ακόμα και μέσα στο μάτι του-το δεξί του μάτι είναι γεμάτο με μαύρο μελάνι, ενώ ανάμεσα στα σχέδια που κοσμούν το σώμα του, είναι και ένα κρανίο στο κρανίο του. 
Ο Barnum άνοιξε πυρ κατά αστυνομικών κατά τη διάρκεια ενός περιστατικού στο Anchorage Hillside στην Αλάσκα, όπου οι ένστολοι είχαν υπόνοιες ότι ο 39χρονος είχε εμπλακεί σε ληστείες και σε κλοπές αυτοκινήτων. 
«Όλοι γνωρίζουν ότι δεν είμαι και το καλύτερο παιδί. Καταλαβαίνω ότι ότι έκανα ήταν λάθος. Δεν μπορώ να πάρω τίποτα πίσω», είπε ο 39χρονος ο οποίος καταδικάστηκε σε 20ετή ποινή κάθειρξης.

Jared Loughner



Το 2011, η Αμερικανίδα βουλευτής Gabrielle Giffords έπεσε βαριά πληγωμένη κατά τη διάρκεια ενός καταιγισμού πυροβολισμών στο Tucson στην Αριζόνα του Τέξας, που στοίχισε τη ζωή σε έξι ανθρώπους, μεταξύ των οποίων ένα κορίτσι εννέα χρονών. 
Ο Jared Loughner γρήγορα συνελήφθη μετά τη δολοφονία. Στην έρευνα που ακολούθησε αποκαλύφθηκε ότι ο Loughner ήταν οπαδός της μπάντας Drowning Pool, και το τραγούδι τους «Bodies» ήταν ένα από τα αγαπημένα του. Η ανακάλυψη αυτή οδήγησε πολλούς ανθρώπους, κυρίως στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, να υποθέσουν ότι το τραγούδι μπορεί να τον ενέπνευσε για το μακελειό.

Michael Campbell



Πίσω στο 1995, ο Michael Campbell, σε ηλικία 20 ετών καταδικάστηκε για απόπειρα σεξουαλικής παρενόχλησης ενός 14χρονου κοριτσιού. Ο ίδιος είχε ανοίξει πολλές παρτίδες με το νόμο, ενώ πρόσφατα παραβίασε τα ασφαλιστικά μέτρα και βρέθηκε σε απόσταση αναπνοής σε παιδικές χαρές και δημόσιες πισίνες. Σοβαρά τώρα, πίστευε ότι με αυτό το look οι γονείς των παιδιών δεν θα καλούσαν την αστυνομία!

Joshus James

Ο 28χρονος αυτός άντρας, εργαζόταν σε ένα στοιχειωμένο σπίτι (!) στο Άινταχο των ΗΠΑ, όταν άντρες της αστυνομία του φόρεσαν χειροπέδες για σεξουαλική παρενόχληση ανήλικων κοριτσιών που «ψάρευε» στο διαδίκτυο. 

Kenneth Haskins



Ο συγκεκριμένος ηλικιωμένος άντρας από την Τάμπα στη Φλόριντα των ΗΠΑ, έβαλε φωτιά στο συγκρότημα διαμερισμάτων όπου διέμενε, όταν ο διαχειριστής του ζήτησε να μην αυτοϊκανοποιείται μπροστά από τα ανοιχτά παράθυρα. 

Kelsey Smith

Αυτός ο κύριος συνελήφθη στην Ντεϊτόνα της Φλόριντα καθώς πάρκαρε το όχημά του στη μέση μιας διασταύρωσης. Κατά τη διάρκεια της σύλληψής του, οι αστυνομικοί ανέφεραν ότι ανέδυε έντονη την μυρωδιά του αλκοόλ και αναγκάστηκαν να τον ακινητοποιήσουν με τέιζερ μέχρι να καταφέρουν να τον συλλάβουν. Οσο για τηνβ καθιερωμένη φωτογραφία σύλληψής του, τουλάχιστον τρείς ένστολοι έπρεπε να του κρατούν το κεφάλι σταθερό

ΠΗΓΗ: newsbeast.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis