Κακοποιούσε την ανήλικη κόρη του και τον αποκάλυψε ο γιος του

ΣΤΟ ΒΟΛΟ
Κακοποιούσε την ανήλικη κόρη του και τον αποκάλυψε ο γιος του

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε την περασμένη Παρασκευή από τον ανακριτή Βόλου με σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα, ο 40χρονος Βολιώτης πατέρας που κατηγορείται για αποπλάνηση και κατάχρηση σε ασέλγεια της ανήλικης κόρης του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος απολογήθηκε την περασμένη Τρίτη για τις πράξεις του και αφέθηκε ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης δύο φορές το μήνα στο οικείο Αστυνομικό Τμήμα.

Για την υπόθεση είχε ασκηθεί προκαταρκτική εξέταση μετά από καταγγελία και η Εισαγγελία Βόλου είχε ασκήσει κακουργηματική δίωξη σε βάρος του πατέρα για αποπλάνηση παιδιού που δεν έχει συμπληρώσει τα δώδεκα έτη κατ’ εξακολούθηση και για κατάχρηση σε ασέλγεια ανήλικου που δεν έχει συμπληρώσει τα 14 έτη επίσης κατ’ εξακολούθηση.

Ο αδερφός της ανήλικης έδωσε τέλος στο μαρτύριό της

Το οικογενειακό δράμα, με θύμα ένα ανήλικο κορίτσι ηλικίας περίπου δέκα ετών, ερευνούσε μυστικά και αθόρυβα από τον Νοέμβριο του 2018 η Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Βόλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ανοίγουν οι αιτήσεις για 302 μόνιμες θέσεις στην ΕΥΠ χωρίς αίτηση ΑΣΕΠ

Η μητέρα των δύο ανήλικων παιδιών, μία Βολιώτισσα ηλικίας περίπου 30 ετών, κατέφυγε στη Δικαιοσύνη και κατήγγειλε τα όσα σοκαριστικά της εκμυστηρεύτηκε το αγοράκι της για το δράμα που περνούσε η πιο μικρή ακόμη κορούλα της όταν εκείνη απουσίαζε λόγω των επαγγελματιών της υποχρεώσεων ανά τακτά χρονικά διαστήματα και στο σπίτι έμεναν τα δύο παιδιά με τον πατέρα.

Το ανήλικο κορίτσι ήταν χείμαρρος στις περιγραφές του όταν μίλησε για τις ασελγείς πράξεις στις οποίες εξαναγκαζόταν να προχωρεί παρά τη θέλησή του. Νόμιζε πως ήταν μόνη στο μαρτύριο αυτό που ζούσε καθώς δεν γνώριζε ότι ο αδερφός της είχε καταλάβει ό,τι συνέβαινε σε βάρος της.

Επί έξι μήνες οι δύο ανήλικοι ζούσαν μία φρίκη, ο καθένας από τη δική του θέση, που κρύβονταν πίσω από τους τέσσερις τοίχους ενός σπιτιού δίχως να μπορεί να αντιληφθεί κανένας το παραμικρό ούτε και η μητέρα τους που εργαζόταν επί ώρες.

Το κοριτσάκι ήταν «ανήμπορο» για να μιλήσει. Η ζωή είχε αλλάξει ραγδαία από τη μία στιγμή στην άλλη, είχε εξελιχθεί σε θρίλερ, ώσπου ο αδερφός της μίλησε και την απελευθέρωσε από τον χειρότερο εφιάλτη της ζωής της.

Πηγή: taxydromos.grethnos.gr