Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:45 | 22/01/2015

 

Η εταιρία Kalashnikov έδωσε το πράσινο φως στην εδρεύουσα στις ΗΠΑ Russian Weapons Company (RWC) να αρχίσει να κατασκευάζει, εκεί, τα διάσημα ρωσικά όπλα. O όμιλος Kalashnikov έχει επίσης πληγεί από τις κατά της Ρωσίας οικονομικές κυρώσεις. “Στο δεύτερο τέταρτο του έτους θα ξεκινήσουμε να κατασκευάζουμε όπλα στις ΗΠΑ, καθώς το Καλάσνικοφ είναι ιδιαίτερα δημοφιλές εδώ”, δήλωσε ο διευθυντής της RWC Τόμας Μακρόσιν.

(Βίντεο που παρουσιάζει τα όπλα της οικογένειας Kalashnikov)

Η RWC εδρεύει στο Τουλιτάουν της Πενσυλβάνια και θα αρχίσει την κατασκευή όχι μόνο του διάσημου τυφεκίου εφόδου, αλλά και άλλων όπλων της Kalashnikov. Στις αρχές του 2014 η RWC σκόπευε να διαθέσει στις ΗΠΑ και τον Καναδά 200.000 όπλα κάθε είδους, του οίκου.

“Τα όπλα αυτά, παραδοσιακά, έχουν μεγάλη απήχηση στην αμερικανική αγορά. Οι κυρώσεις μεγάλωσαν ακόμα περισσότερο το ενδιαφέρον για την παραγωγή μας”, είπε ο Μακρόσιν.

Όλα αυτά τα χρόνια τα τυφέκια και οι καραμπίνες της ρωσικής εταιρείας, θεωρούνται ως τα κορυφαία όπλα του κόσμου. Τα περισσότερα όπλα του ομίλου που πωλούνται στο εξωτερικό, πωλούνται στις ΗΠΑ.

Πηγή: Russia Today
Απόδοση-Επιμέλεια: On Alert

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis