Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
07:58 | 04/12/2018

Απάντηση στο πότε θα πιστωθούν στους λογαριασμούς των ενστόλων οι επιστροφές αναδρομικών δίνει ο πρόεδρος της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν.Α. Αττικής Γ. Καλλιακμάνης.

[custom:google-ads]

«Δεν ξέρω αν δικαιούνται να θριαμβολογούν οι κυβερνώντες, γιατί οι ένστολοι έχουν δικαιωθεί και πρέπει να γίνει πράξη» είπε ο κ. Καλλιακμάνης στο ραδιόφωνο News 94.3 και στην εκπομπή Πολιτικό Ηλεκτροσόκ.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Βίντεο-ντοκουμέντο από την επίθεση στο κτίριο των ΜΑΤ


Ερωτηθείς πότε θα επιστραφούν τα αναδρομικά -για τα οποία ο ίδιος ο πρωθυπουργός δεσμεύτηκε ότι θα έχουν δοθεί μέχρι το τέλος του χρόνου – ο κ. Καλλιακμάνης ξεκαθάρισε ότι «δεν έχει υπογραφεί ακόμη η σχετική Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ). «Αν υπογραφεί ως την Παρασκευή θα μπορέσουν να δοθούν τα χρήματα ως τις 14 Δεκεμβρίου. Αν χαθεί η Παρασκευή τότε θα πιστωθούν στις 27 Δεκεμβρίου» είπε ο συνδικαλιστής που επανεξελέγη πρόσφατα πρόεδρος με ποσοστό άνω του 63%.

[custom:google-ads]

Ο κ. Καλλιακμάνης εξέφρασε την πεποίθηση ότι πρόκειται για ένα «καθαρά τυπικό και διαδικαστικό θέμα» ωστόσο δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να πιστωθούν τα χρήματα και από την επόμενη χρονιά, αν υπάρξει μεγάλη καθυστέρηση στην υπογραφή της ΚΥΑ.

iefimerida.gr 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis