Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:44 | 20/06/2019

Συνελήφθη, εχτές (19.06.2019) το πρωί σε περιοχή του Δήμου Αγίου Βασιλείου, 27χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και ειδικών δράσεων, που εκπονεί η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης, για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, εχτές (19.06.2019) το πρωί, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αγίου Βασιλείου σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνης, της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνης πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία του 27χρονου και στον προαύλιο χώρο αυτής, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πέντε (5) δενδρύλλια κάνναβης τα οποία καλλιεργούνταν επιμελώς.

[custom:google-ads]

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Βασιλείου ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis