Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:59 | 25/07/2017

«Διάνα» έκαναν οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. που έστησαν μπλόκο σε ένα ύποπτο Ι.Χ. Αυτοκίνητο στις Λιβανάτες Φθιώτιδας, καθώς αποδείχθηκε ότι ο οδηγός του διακινούσε μεγάλες ποσότητες χασίς που καλλιεργούσε ο ίδιος και μάλιστα με μεγάλα κέρδη, ενώ είχε στην κατοχή του και παράνομο όπλο.

Το μπλόκο δεν στήθηκε τυχαία, καθώς οι αστυνομικοί είχαν πληροφορίες για την δραστηριότητα του 26χρονου Έλληνα. Όταν ερεύνησαν το αυτοκίνητό του, βρήκαν μέσα 58,5 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, αλλά και σημαντικά χρηματικά ποσά ύψους 1.300 ευρώ και 3.600 δολαρίων την κατοχή των οποίων δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει και κατασχέθηκαν. Την προανάκριση ανέλαβαν οι αστυνομικοί του τμήματος Λοκρών, που έκαναν έρευνα στο σπίτι του δράστη στις Λιβανάτες και διαπίστωσαν ότι ετοιμαζόταν να “σπρώξει” άλλα  977,7 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, ενώ καλλιεργούσε και τέσσερα χασισόδεντρα ύψους ως 0,82 εκατοστών. 

Στο σπίτι βρέθηκαν ακόμη ένας μεταλλικός τρίφτης, ένα αυτόματο πιστόλι με τον γεμιστήρα του που εστάλη για βαλλιστική εξέταση ώστε να εξακριβωθεί αν το έχει χρησιμοποιήσει και 53 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων. Ο 26χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας κατηγορούμενος για καλλιέργεια, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και παραπέμφθηκε στην ανακρίτρια Λαμίας για να απολογηθεί. 

Καλλιεργούσε και διακινούσε χασίς με πλούσια κέρδη

protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis