Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:44 | 17/09/2021

Συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, απογευματινές ώρες της 15-9-2021 στην Καλλιθέα, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), 19χρονος αλλοδαπός για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, βία κατά υπαλλήλων, απειλή και εξύβριση. Επίσης, ταυτοποιήθηκε και αναζητείται αλλοδαπός συνεργός του.

Λίγο πριν, ο 19χρονος είχε προβεί σε κλοπή χρηματικού ποσού από ταμειακή μηχανή αρτοποιείου στην Καλλιθέα. Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., που έσπευσαν άμεσα στο σημείο, τον ακινητοποίησαν παρά τη σθεναρή αντίσταση που προέβαλε.

Από την προανακριτική έρευνα του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, προέκυψε ότι ο 19χρονος με το συνεργό του, τουλάχιστον από το μήνα Αύγουστο του έτους 2020, προέβαιναν σε κλοπές σε χώρους στάθμευσης πολυκατοικιών, οχήματα και καταστήματα σε διάφορες περιοχές της Αττικής και κυρίως στο Παλαιό Φάληρο, Νέα Σμύρνη και Καλλιθέα.

Μέχρι στιγμής εξιχνιάστηκαν -5- περιπτώσεις κλοπών από χώρους στάθμευσης πολυκατοικιών, -2- κλοπές οχημάτων και -1- περίπτωση κλοπής από κατάστημα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ η έρευνα για την ταυτοποίηση και άλλων αξιόποινων πράξεων συνεχίζεται.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis