Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:33 | 03/08/2021

Εκτός Ολυμπιακών αγώνων μένει και το ελληνικό ντουέτο στην καλλιτεχνική κολύμβηση μετά τα κρούσματα κορονοϊού στην ομάδα.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ΕΟΕ, η Οργανωτική Επιτροπή ενημέρωσε το Αρχηγείο της ελληνικής ομάδας ότι και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας καλλιτεχνικής κολύμβησης πρέπει να αποχωρήσουν από το Ολυμπιακό Χωριό και να μεταφερθούν σε ξενοδοχείο εντατικής παρακολούθησης.

Αυτό σημαίνει ότι δεν θα αγωνιστεί ούτε το ελληνικό ντουέτο στους υπόλοιπους αγώνες. Για σήμερα (3/8) ήταν προγραμματισμένος ο προκριματικός στο τεχνικό πρόγραμμα, με τις Ευαγγελία Πλατανιώτη κι Εβελίνα Παπάζογλου να μην έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν.

Η ανακοίνωση:

Λόγω των τριών νέων κρουσμάτων κορωνοϊού στην ομάδα της καλλιτεχνικής κολύμβησης, η Οργανωτική Επιτροπή ενημέρωσε το Αρχηγείο της ελληνικής ομάδας ότι και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας καλλιτεχνικής κολύμβησης πρέπει να αποχωρήσουν από το Ολυμπιακό Χωριό και να μεταφερθούν σε ξενοδοχείο εντατικής παρακολούθησης.

Αυτό σημαίνει ότι οριστικά, δεν θα υπάρχει ελληνική εκπροσώπηση ούτε στο ομαδικό, ούτε στο ντουέτο της καλλιτεχνικής κολύμβησης.

Οι τρεις αθλήτριες που βρέθηκαν θετικές στον κορωνοϊό βρίσκονται ήδη σε ξενοδοχείο καραντίνας.

Πηγή: newsit.gr


 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis