Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:38 | 30/06/2015

Το κείμενο αναρτήθηκε στη σελίδα της ΠΟΣΥΦΥ στο facebook από το μέλος του δ.σ. των συνοριακών Αττικής Νίκο Μπαλούρδο.

"Άλλος ένας νέος άνθρωπος έφυγε από κοντά μας εν ώρα υπηρεσίας. Ένας άνθρωπος που το Κράτος ουδέποτε θα αναγνώριζε οικονομικά κ ηθικά την προσφορά του, που πάντα θα είχε χαμηλές οικονομικές απολαβές σε σχέση με την επικινδυνότητα-την οποία το Κράτος δεν αναγνωρίζει-κ την προσφορά του στο κοινωνικό σύνολο. Ένα μεγάλο δε μέρος της κοινωνίας πάντα θα τον έβλεπε με καχυποψία κ ρατσισμό κ θα εκφράζονταν για εκείνον κ για όλους εμάς τους τυχερούς συναδέλφους του που ακόμα ζούμε με τουλάχιστον απρεπείς χαρακτηρισμούς.

Το Σώμα από την άλλη που σίγουρα θα τον πλήγωσε κάποιες φορές, θα τον τιμήσει με την απονομή του επόμενου βαθμού,με ένα άγημα στην κηδεία του κ θα στείλει κάποιον αξιωματικό να βγάλει έναν συγκινητικό επιμνημόσυνο λόγο. Αυτά όλα δυστυχώς είναι γνωστά κ χιλιοειπωμένα από άλλους παλαιότερους συνδικαλιστές αλλά κ απλούς αστυνομικούς.

Όμως την συγκεκριμένη χρονική στιγμή που η πατρίδα μας περνάει δύσκολες στιγμές κ το ερώτημα του ΝΑΙ ή ΟΧΙ τείνει να διχάσει τον Ελληνικό λαό,μήπως εμείς οι εν ζωή συνάδελφοι κ απλοί πολίτες πρέπει να αναλογιστούμε κ να επαναπροσδιορίσουμε τί είναι σημαντικό σε αυτή την ζωή?

Έχει τόση μεγάλη σημασία για να διχάσει έναν ολόκληρο λαό αν ο άτυχος αυτός αστυνομικός έχανε την ζωή του κ πληρωνόταν με ευρώ ή δραχμές ή αν η Ελλάδα μας ήταν εντός Ε.Ε ή εκτός? Νομίζω πως δεν χρειάζεται φανατισμός,σύγκρουση κ διχόνοια τούτη την στιγμή,χρειάζεται σεβασμός στην Δημοκρατία μας κ εμπιστοσύνη ότι η απόφαση που θα πάρει ο λαός μας την Κυριακή-όποια κ αν είναι αυτή-είναι η σωστή.

Καλό παράδεισο συνάδελφε, σε ευχαριστούμε από καρδιάς για τις υπηρεσίες που πρόσφερες στην κοινωνία μας.

Ο Νίκος Μπαλούρδος

 

http://www.bloko.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis