Καμία ανοχή σε άβατα ανομίας!

ΜΑΞ. ΧΑΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΡΗΤΗΣ
Καμία ανοχή σε άβατα ανομίας!

«Εδώ από τα Χανιά θέλω να τονίσω ότι για τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Νέα Δημοκρατία τα ζητήματα ασφάλειας του πολίτη είναι πολύ ψηλά στην ατζέντα μας. Ελευθερία χωρίς ασφάλεια δεν μπορεί να υπάρξει! Η ασφάλεια, είναι ακρογωνιαίος λίθος του κράτους δικαίου, που οφείλει κάθε ευνομούμενη πολιτεία να προσφέρει στους πολίτες της».

Τα παραπάνω δήλωσε ο αναπληρωτής τομεάρχης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, αρμόδιος για θέματα Προστασίας του Πολίτη, βουλευτής Λαρίσης, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος μετά την επίσκεψή του στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Κρήτης στα Χανιά.

Το στέλεχος της αξιωματικής αντιπολίτευσης είχε συνάντηση με τον γενικό περιφερειακό αστυνομικό διευθυντή της Μεγαλονήσου, υποστράτηγο Κωνσταντίνο Λαγουδάκη, και τον αστυνομικό διευθυντή Χανίων κ. Γιώργο Λυμπινάκη, οι οποίοι τον ενημέρωσαν για το έργο που επιτελούν, το οποίο κατά τη θερινή σεζόν επιβαρύνεται λόγω της μεγάλης προσέλευσης τουριστών στο νησί.

Στη δήλωσή του ο κ. Χαρακόπουλος υπογραμμίζει ακόμη ότι «η ΝΔ στηρίζει τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ, τους άνδρες και τις γυναίκες που επιτελούν το καθήκον τους, δίνοντας καθημερινά τη μάχη με το έγκλημα για να παρέχουν στους πολίτες το ύψιστο αγαθό της ασφάλειας και της ευταξίας. Η καθολική εφαρμογή του δόγματος “Νόμος και Τάξη” παντού και για όλους, χωρίς εξαιρέσεις και αστερίσκους, είναι δέσμευση του προέδρου της ΝΔ. Καμία ανοχή σε άβατα ανομίας».

Ο Θεσσαλός πολιτικός ακολούθως είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της Ένωσης Ειδικών Φρουρών Κρήτης κ. Χρήστο Τσανακτσίδη και τον γραμματέα κ. Δημήτρη Ζηρίδη, οι οποίοι τον ενημέρωσαν για τα προβλήματα των ειδικών φρουρών. Ο κ. Χαρακόπουλος επανέλαβε τη δέσμευση του Κυριάκου Μητσοτάκη για απόδοση και του υπολοίπου 50% των παρακρατηθέντων σύμφωνα με την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, αλλά και την κατάρτιση νέου μισθολογίου για τα Σώματα Ασφαλείας που θα διασφαλίζει αξιοπρεπείς αποδοχές.

 www.eleftheria.gr