Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:39 | 01/03/2018

Επίθεση στον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη, εξαπέλυσε ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης μιλώντας στον Realfm 97,8 και στον Μπάμπη Παπαπαναγιώτου λέγοντας μεταξύ άλλων ότι ο κ. Τόσκας έχει αποτύχει στο έργο του ως υπουργός.

Για τον λόγο αυτό, εξήγησε ο δήμαρχος Αθηναίων, απευθύνθηκε με επιστολή στον ίδιο τον Πρωθυπουργό για την κατάσταση που επικρατεί στο κέντρο της Αθήνας. Όπως είπε η κατάσταση αυτή έχει πλέον ξεπεράσει τα όρια του - κατ' εφημισμόν - υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και για αυτό πλέον είναι θέμα του ίδιου του Πρωθυπουργού.
[custom:google-ads]
«Βέβαια, ο κ. Τσίπρας θεωρεί τον κ. Τόσκα επιτυχημένο υπουργό, γι αυτό δεν τον αντικατέστησε στον ανασχηματισμό. Εγώ πιστεύω ότι έχει αποτύχει στο έργο του» πρόσθεσε ο κ. Καμίνης και παρατήρησε ότι δεν είναι τυχαίο που η κυβέρνηση επιλέγει πρόσωπα για το συγκεκριμένο υπουργείο που δεν είναι μέλη του ΣΥΡΙΖΑ. «Δεν θέλουν να έχουν ταύτιση με την αστυνομία» είπε χαρακτηριστικά και υποστήριξε ότι ένα τμήμα του ΣΥΡΙΖΑ έχει εκλεκτική συγγένεια με τις ομάδες που προκαλούν επεισόδια στα Εξάρχεια.

Ο Δήμαρχος Αθηναίων απάντησε και στα όσα είπε ο Νίκος Τόσκας στο κεντρικό μαγκαζίνο του Realfm και στον Νίκο Στραβελάκη λέγοντας ότι «δεν φταίνε οι λάμπες, ούτε φταίω εγώ αν στη μέση του δρόμου γίνεται διακίνηση ναρκωτικών. Αλλάζοντας λάμπες δεν ελέγχεις την διακίνηση ναρκωτικών μέρα μεσημέρι».

Πηγή ρεπορτάζ: Real.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis