Καμμένος-πύραυλος για το κόστος του ταξιδιού στις ΗΠΑ!Σε ποιούς κάνει αγωγές;

Καμμένος-πύραυλος για το κόστος του ταξιδιού στις ΗΠΑ!Σε ποιούς κάνει αγωγές;
ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ
Καμμένος-πύραυλος για το κόστος του ταξιδιού στις ΗΠΑ!Σε ποιούς κάνει αγωγές;

Στην αντεπίθεση περνά ο ΥΕΘΑ για το κόστος του ταξιδιού του στις ΗΠΑ. Όπως αναφέρει σε γραπτή δηλωσή του τα έξοδα του ξενοδοχείου χρεώθηκαν στην προσωπική του πιστωτική κάρτα, χρεώνοντας το δημόσιο ταμείο με το ποσό των 300 ευρώ ,το οποίο ειναι και το ελάχιστο που προβλέπεται. Στην δήλωσή του κάνει λόγο για αγωγές "κατά συκοφαντών" και επιτίθεται στο Ποτάμι.

Θα είχαν αποφευχθεί πολλά απ΄ όσα γράφτηκαν και ειπώθηκαν βέβαια ,αν αυτή η δήλωση είχε γίνει αμέσως μόλις προέκυψε το ζήτημα των εξόδων.

Η δήλωση:

«Αντιλαμβάνομαι τη λογική του ΠΑΣΟΚ να θεωρεί ότι οι πολιτικοί πληρώνουν τα προσωπικά τους έξοδα με δημόσιο χρήμα όπως έκαναν πάντα τα στελέχη του. Όμως δεν ισχύει για όλους.

Επειδή συνεχίζεται η σπέκουλα, ως Υπουργός Εθνικής Άμυνας και Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων πληρώνω τα προσωπικά μου έξοδα με την πιστωτική κάρτα μου, η οποία είναι στο όνομα μου και κατατίθεται στο πόθεν έσχες μου από το 1999 και δεν χρεώνω το δημόσιο ταμείο.

Δεν δίνω λογαριασμό που πληρώνω για προσωπικά μου έξοδα. Δε χρεώνω στο δημόσιο τα ταξίδια μου και η παραμονή που πληρώνει το κράτος περιορίζεται στο ελάχιστο τίμημα που προβλέπεται, 300 δολάρια τη βραδιά.

Δηλώνω δε ότι θα εισπράξω όλα τα ποσά των αγωγών που έχουν κατατεθεί εναντίον των ήδη καταδικασμένων συκοφαντών.

Όσον αφορά το Ποτάμι, μάλλον παρασύρθηκε από τα ποσά που πλήρωναν από το δημόσιο χρήμα Υπουργοί στην ταβέρνα του προέδρου τους».

http://www.onalert.gr