Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:28 | 24/02/2018

Ουδεμία δέσμευση υπάρχει από το Υπουργείο Δικαιοσύνης για επιστροφή του Κ. Γιατζόγλου στον Κορυδαλλό, απλώς ακολουθείται η νομική διαδικασία που προβλέπεται γι αυτές τις περιπτώσεις, διευκρινίζει ο συνήγορός του κ. Γ. Κακαρνάς. Μιλώντας στη zougla.gr με αφορμή ανάρτηση σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου περί επιστροφής του κατηγορούμενου στον Κορυδαλλό, ο κ. Κακαρνάς δήλωσε ότι ο Κ. Γιατζόγλου συνεχίζει την απεργία πείνας στην φυλακή Λάρισας όπου έχει μεταχθεί και σκοπεύει να προχωρήσει και σε απεργία δίψας.


[custom:google-ads]


Από το πρωί στις φυλακές κυριαρχεί αναταραχή λόγω της βίαιης, όπως καταγγέλθηκε, μεταγωγής του Γιαγτζόγλου στις φυλακές Λάρισας.

Όπως αναφέρεται σε ανάρτηση στο site indymedia: «Η άμεση και μαχητική απάντηση των κρατούμενων, που πήρε χαρακτήρα εξέγερσης σε δυο πτέρυγες του Κορυδαλλού, και η κινητοποίηση και άλλων κρατούμενων, έφερε τη νίκη. Το υπουργείο Δικαιοσύνης δεσμεύτηκε για την επάνοδο του πολιτικού κρατούμενου Κ. Γιαγτζόγλου στον Κορυδαλλό, ενώ έγινε δεκτός και ο προκαταρκτικός όρος των κρατούμενων να μην υπάρξουν πειθαρχικά».

Πηγή:  www.zougla.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis