Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:58 | 18/05/2018

Έβρισε, έσπασε, χτύπησε αστυνομικούς μέσα στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας και όλα τα απέδωσε στο σάκχαρο που τον ταλαιπωρεί! Ο λόγος για έναν τσιγγάνο, ο οποίος χθες από το Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων Καλαμάτας κρίθηκε ένοχος για 11 πράξεις, ανάμεσά τους ληστεία, πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης, διακεκριμένες φθορές κ.ά.


Το δικαστήριο του επέβαλε κάθειρξη 6 ετών και 7 μηνών και χρηματικό πρόστιμο 600 ευρώ. Στην έφεσή του δόθηκε αναστέλλουσα δύναμη με τον όρο να εμφανίζεται μία φορά το μήνα στο αστυνομικό τμήμα του τόπου κατοικίας του.

[custom:google-ads]
 
Με τσεκούρι
Όπως παρουσιάστηκε στην αίθουσα του Εφετείου, η ιστορία ξεκίνησε όταν ο τσιγγάνος, που επέβαινε σε αυτοκίνητο, συγκρούσθηκε στη Μεσσήνη με μηχανάκι που οδηγούσε κάτοικος της περιοχής. Τσακώθηκαν και ο τσιγγάνος, βγάζοντας ένα τσεκούρι από το αυτοκίνητο, χτύπησε με την πίσω πλευρά του τον οδηγό από το μηχανάκι στο χέρι. Μετά πήρε δύο μπιτόνια με καύσιμα που είχε στο μηχανάκι ο άλλος οδηγός και με αυτά γέμισε το ρεζερβουάρ του.
Όταν τον συνέλαβαν οι αστυνομικοί, τον οδήγησαν στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας. Εκεί ο τσιγγάνος άρχισε να σπάει ό,τι έβρισκε και να βρίζει. Αστυνομικοί της ΟΠΚΕ που βρίσκονταν στο χώρο μπήκαν στα κρατητήρια για να τον ηρεμήσουν. Αυτός, όμως, άρχισε να τους χτυπάει, να τους βρίζει και να εκτοξεύει απειλές κατά της ζωής τους. Μάλιστα, έσπρωξε έναν αστυνομικό και όπως έπεσε έκοψε τα δάχτυλά του και χρειάσθηκε να πάει στο νοσοκομείο για ράμματα.
Στην απολογία του ο τσιγγάνος υποστήριξε ότι έχει σάκχαρο και όταν τον πήγαν στα κρατητήρια, λιποθύμησε και δε θυμάται τίποτα.
 
Της Βίκυς Βετουλάκη

Πηγή:   tharrosnews.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis