Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:50 | 08/02/2019

Τις τελευταίες ημέρες πολλά δημοσιεύματα στα ΜΜΕ και στο διαδίκτυο (διακινούμενα και από θεσμικούς φορείς), που αναφέρονται στο ΤΕΑΠΑΣΑ, δημιουργούν ανησυχία και προβληματισμό στους συναδέλφους,χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος.

[custom:google-ads]

Το ταμείο μετά το καταστροφικό PSI (κούρεμα) του 2012 κατάφερε να ορθοποδήσει και σήμερα σύμφωνα με όλες τις αναλογιστικές μελέτες βρίσκεται σε πολύ καλή οικονομική κατάσταση, με εξασφαλισμένη την βιωσιμότητά του και την διοικητική και οικονομική του αυτοτέλεια, που διασφαλίστηκε με τον Ν. 4387/16.
 
Το πρόβλημα που ανέκυψε με την υποχρεωτική κατάθεση των διαθεσίμων κεφαλαίων του, στην Τράπεζα της Ελλάδος, επιλύεται με πρόσφατη υπουργική απόφαση του Υπουγού Οικονομικών και με τις δέουσες ενέργειες του Δ.Σ του ταμείου.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τον λήστεψε και του έσφιξε το χέρι - Η απίστευτη ατάκα του ληστή [ΒΙΝΤΕΟ]

Ως εκ τούτου κανένα απολύτως πρόβλημα δεν υπάρχει στην εύρυθμη λειτουργία του ταμείου και στην έγκαιρη απόδοση των εφάπαξ παροχών στους δικαιούχους συναδέλφους.
 
Τα τελευταία χρόνια στο Ταμείο έγιναν πολύ σημαντικές μεταρυθμίσεις, που είχαν ως στόχο τον εκσυγχρονισμό του και την αποδοτική λειτουργία του, προς όφελος των ασφαλισμένων συναδέλφων.
 
Οφείλουμε όλοι και κυρίως όσοι έχουμε θεσμικό λόγο να διαφυλάξουμε αυτά τα κεκτημένα και να μην δημιουργούμε, χωρίς να υπάρχει λόγος, ανησυχία στους συναδέλφους σε ένα τόσο ευαίσθητο θέμα,που έχει να κάνει με τον ιδρώτα και τους κόπους μιας  ολόκληρης ζωής για τους ασφαλισμένους του Ταμείου.
 
Βασίλης Βράντζας
Μέλος του Δ.Σ. ΤΕΑΠΑΣΑ (εκπρόσωπος ΠΟΑΞΙΑ)
Πρόεδρος Ένωσης Αξιωματικών Αττικής
 
 
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis