Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:38 | 25/04/2020

Μπορεί εδώ και περισσότερο από ένα μήνα να μην υπάρχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις, ωστόσο, ο «πόλεμος» των οπαδών καλά κρατεί και προκαλεί ανησυχία στην ΕΛ.ΑΣ.

Μάλιστα, παρά την απαγόρευση της άσκοπης κυκλοφορίας που είναι σε ισχύ και την συνεχή παρουσία της Αστυνομίας στους δρόμους, ομάδα περίπου 30 ατόμων κατάφερε να βρει τρόπο και να εξαπολύσει επίθεση με βόμβες μολότοφ εναντίον του συνδέσμου του Ολυμπιακού στην οδό Ταξιαρχών, στον Κορυδαλλό, αργά το απόγευμα του Σαββάτου.

Στο βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο φαίνονται καρέ - καρέ οι κινήσεις τον χούλιγκαν με τις βόμβες μολότοφ και κοντάρια ανά χείρας, ενώ κάποιοι άλλοι με κινητά τηλέφωνα απαθανατίζουν τις... στιγμές. Το αποτέλεσμα ήταν να προκληθούν υλικές ζημιές στα γραφεία του συνδέσμου και να τυλιχτεί στις φλόγες ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο.

Πάντως, η μεγάλη ανησυχία των Αρχών είναι μετά την σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων ο «πόλεμος» των οπαδών να φουντώσει ξανά.

Τέλος, παρά τις εκτεταμένες έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. στις γύρω περιοχές, δεν κατέστη δυνατός ο εντοπισμός των δραστών ενώ δεν έγινε καμία προσαγωγή μέχρι το βράδυ του Σαββάτου.

Κώστας Παπαδόπουλος

reader.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis