Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:26 | 23/04/2015

Οι κλοπές κινητών και τσαντών από... καμικάζι δεν είναι μόνο ελληνικό φαινόμενο. Συμβαίνει και αλλού. Κάμερα ενσωματωμένη σε κράνος κατέγραψε κλοπή κινητού πεζής από δύο επιβάτες μηχανής στο Λονδίνο.

Οπως φαίνεται και στο βίντεο, η γυναίκα μιλά στο κινητό της ενώ περπατά στο πεζοδρόμιο πολυσύχναστου δρόμου στο νότιο Λονδίνο.

Οι δύο άνδρες που επιβαίνουν στη μοτοσικλέτα την εντοπίζουν, κάνουν μια άκρως επικίνδυνη επιτόπια στροφή καταμεσής του δρόμου, την πλησιάζουν και ο συνεπιβάτης της μηχανής της αρπάζει εν ψυχρώ το κινητό, αιφνιδιάζοντας πλήρως την γυναίκα.

 

 

Το συγκεκριμένο δίδυμο, πάντως, φαίνεται να είναι γνωστό στις βρετανικές αρχές, αφού, όπως σημειώνει η Daily Mail, έχει πραγματοποιήσει δεκάδες παρόμοιες επιθέσεις-κλοπές τις τελευταίες ημέρες. Η λεία τους, μάλιστα, εκτιμάται ότι ξεπερνά τις 120.000 λίρες. Πρόκειται κυρίως για κινητά και τσάντες.

Οι επιθέσεις τους δεν είναι αναίμακτες, αφού έχουν γρονθοκοπήσει στο πρόσωπο μια γυναίκα, μια άλλη την έσυραν στο πεζοδρόμιο καθώς επιχειρούσαν να της κλέψουν το κινητό και εκείνη αντιστεκόταν, ενώ μια τρίτη υπέστη εγκαύματα στο πόδι από την εξάτμιση του σκούτερ που χρησιμοποιεί για τις επιθέσεις του απίστευτο αυτό δίδυμο.



Πηγή: iefimerida.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis