Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:45 | 07/10/2019

Είναι γνωστοί ως «οι ληστές των χρηματοκιβωτίων». Έχουν κάνει πάνω από 10 «χτυπήματα» και καταφέρνουν να μπουν από μικρά καταστήματα μέχρι και σε μεγάλες επιχειρήσεις.

Στις φωτογραφίες που δημοσιεύει το CNN Greece αποτυπώνονται τα μέλη της συμμορίας, την ώρα που έχουν καταφέρει να βγάλουν το χρηματοκιβώτιο από κρεαταγορά του Περιστεριού και να το φορτώνουν σε ένα Ι.Χ., πριν εξαφανιστούν.

Αδιαφορούν για το εάν στο σημείο, που κάνουν τη διάρρηξη, υπάρχουν κάμερες ασφαλείας.

[custom:google-ads]

Φροντίζουν να έχουν κουκούλες στο κεφάλι τους, για να καλύψουν τα χαρακτηριστικά τους αλλά και γάντια στα χέρια τους για να μην αφήσουν αποτυπώματα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι μπορούν να αρπάξουν οποίο χρηματοκιβώτιο βάλουν στόχο, καθώς στο παρελθόν έχουν καταφέρει να κλέψουν ακόμα και χρηματοκιβώτιο βάρους μισού τόνου.

Η συμμορία απαρτίζεται από πέντε άτομα και οι Αρχές εκτιμούν ότι πρόκειται για σεσημασμένους κακοποιούς που στο παρελθόν είχαν απασχολήσει για παρόμοια αδικήματα.

Μίνα Καραμήτρου

Πηγή: cnn.gr


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Συγχαρητήρια στο Β 1-3 της Δ αλλαγής και στην ομάδα ΔΙ.ΑΣ. της Άμεσης Δράσης Αττικής για την παρατηρητικότητα και τον επαγγελματισμό τους

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis