Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:44 | 05/07/2018

 

Μια καραμπόλα που έλαβε χώρα νωρίς το πρωί έχει δημιουργήσει κυκλοφοριακό κομφούζιο στην Εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας ταλαιπωρώντας τους οδηγούς.

Στο τροχαίο εμπλέκονταν δύο αυτοκίνητα και ένα φορτηγό – Η καραμπόλα συνέβη λίγο πριν από το ύψος της Μεταμόρφωσης στο ρεύμα καθόδου της Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας.

Συγκεκριμένα, σοβαρές δυσκολίες αντιμετωπίζουν οι οδηγοί που κατευθύνονται μέσω του Κηφισού προς τον Πειραιά και την Αθήνα μετά την καραμπόλα με έναν ελαφρά τραυματία που σημειώθηκε λίγο πριν το ύψος της Μεταμόρφωσης στο ρεύμα καθόδου της Λεωφόρου Κηφισού.

ύμφωνα με μαρτυρία αναγνώστη που επικοινώνησε με το EleftherosTypos.gr, δύο οχήματα συγκρούστηκαν όταν βρίσκονταν στην κάθοδο της Εθνικής οδού με αποτέλεσμα το ένα από αυτά να αναποδογυρίσει στην μέση του δρόμου.

Αμέσως κλήθηκε η αστυνομία, και η πυροσβεστική η οποία κατέφθασε στο σημείο με τρία οχήματα.

Λόγω του τροχαίου το μποτιλιάρισμα στον Κηφισό ξεκινά από το ύψος της Μεταμόρφωσης και φτάνει μέχρι την λεωφόρο Αθηνών ενώ τεράστια είναι και τα προβλήματα στην Αττική Οδό στο ρεύμα προς αεροδρόμιο με τις χαμηλές ταχύτητες να ξεκινούν από τον κόμβο της Εθνικής Οδού μέχρι τον κόμβο Μαραθώνος.

Σύμφωνα με ενημέρωση από την Τροχαία μέχρι και αυτή την ώρα παραμένει κλειστή η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας.

Πηγή:  eleftherostypos.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis