Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:44 | 30/05/2020

Σοκ έχει προκαλέσει η μαφιόζικη εν ψυχρώ εκτέλεση Βέλγου επιχειρηματία το βράδυ της Παρασκευής στην περιοχή της Βούλας. Ειδικότερα, με δύο σφαίρες στο κεφάλι άγνωστοι δράστες εκτέλεσαν λίγο πριν από τις 21:30 το βράδυ της Παρασκευής, 29/05, έναν άνδρα στη Βούλα, σε μια ακόμη άγρια δολοφονία που συγκλονίζει. Τα πρώτα στοιχεία αναφέρουν πως θύμα είναι ένας Βέλγος επιχειρηματίας που βρισκόταν έξω από το σπίτι του.

Από τα έως τώρα δεδομένα του ρεπορτάζ φαίνεται πως δεν υπάρχουν αυτόπτες μάρτυρες. Οι πληροφορίες λένε πως δύο άγνωστοι που επέβαιναν σε μηχανή έστησαν καρτέρι θανάτου στον Βέλγο επιχειρηματία αλλοδαπό έξω από το σπίτι του, που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το Ασκληπείο. Το παραπάνω προκύπτει από άτομο που φέρεται να άκουσε μαρσάρισμα αμέσως μετά τους πυροβολισμούς.

Τον πυροβόλησαν στο κεφάλι και με δυο σφαίρες του έκοψαν το νήμα της ζωής. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τους γιατρούς να διαπιστώνουν απλά τον θάνατό του.

Πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για Βέλγο επιχειρηματία που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα στον τομέα του εμπορίου. Στο σημείο βρέθηκαν άμεσα αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Για την ώρα φαίνεται πως η μαφιόζικη εκτέλεση έγινε με ένα πιστόλι των εννέα χιλιοστών. Να σημειωθεί πως περίοικοι που άκουσαν τους πυροβολισμούς ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Επί τόπου έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας που απέκλεισαν την περιοχή ενώ στο σημείο της δολοφονίας μετέβη και κλιμάκιο του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής. 

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛΑΣ, στο σημείο βρέθηκαν δύο κάλυκες των 9 χιλιοστών.

newpost.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis