Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:11 | 29/07/2017

Δέκα ημέρες μετά την κλοπή που διέπραξαν με τη μέθοδο της απασχόλησης σε βάρος ενός 48χρονου μέσα στο σπίτι του σε περιοχή της Καστοριάς, οι δράστιδες ταυτοποιήθηκαν από την έρευνα των αστυνομικών του τμήματος Άργους Ορεστικού.

Πρόκειται για δυο Ελληνίδες ηλικίας 52 και 64 χρόνων, οι οποίες είχαν μπει στο σπίτι με πρόσχημα ότι θα έδειχναν στον ιδιοκτήτη διάφορα εμπορεύματα, αλλά όταν απέσπασαν την προσοχή του κατά φεραν να αρπάξουν 85 ευρώ και διάφορα χρυσαφικά αξίας 2.550 ευρώ. Οι δυο “μακρυχέρες” δεν συνελήφθησαν ελλείψει αυτοφώρου και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς. 

Οι αστυνομικοί του τμήματος Ηράκλειας εξιχνίασαν μετά από τρεις μήνες την κλοπή που είχε γίνει σε ένα γραφείο σε περιοχή των Σερρών, τον περασμένο Απρίλιο. Τότε, μια άγνωστη είχε απασχολήσει την 70χρονη ιδιοκτήτρια και είχε αρπάξει 470 ευρώ μέσα από το πορτοφόλι της. Μετά από έρευνα, ταυτοποιήθηκε μια 19χρονη Ελληνίδα και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών. 

Παριστάνοντας την πελάτισσα μπήκε σε ένα κατάστημα τροφίμων στην Χαλκιδική μία 56χρονη γυναίκα, αλλά φεύγοντας διαπιστώθηκε ότι είχε κλέψει διάφορα προϊόντα. Οι υπάλληλοι ειδοποίησαν αστυνομικούς του τμήματος Κασσάνδρας που βρήκαν στην κατοχή της τα κλεμμένα είδη και τα απέδωσαν στο κατάστημα, ενώ η γυναίκα συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής.

Δώρο στον σύζυγό της ήθελε να κάνει μία 39χρονη, αλλά χωρίς να... ξοδευτεί. Έτσι, μπήκε σε ένα σούπερ μάρκετ στο Βόλο, δήθεν για να ψωνίσει και “βούτηξε” μια αντρική βερμούδα! Όμως, την πήρε είδηση ο υπέυθυνος και συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας, οι οποίοι την προσήγαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου κατηγορούμενη για απόπειρα κλοπής.

Διαβάστε περισσότερα στο protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis