Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
23:44 | 24/03/2017

Οι συναντήσεις πραγματοποιηθήκαν σε γόνιμο κλίμα. Εμείς από την πλευρά μας εισηγηθήκαμε τις κάτωθι προτάσεις:

 
1)   Πλήρης ανάληψη των κέντρων ανοικτής δομής φιλοξενίας της Θεσσαλονίκης από Δ/νση Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης. Σκοπός της ενέργειας  αυτής είναι σε -οικονομίες κλίμακας - η ποιοτικότερη και οικονομικότερη χρήση του προσωπικού και μέσων. Η παραμονή των ενισχυτικών δυνάμεων στα κέντρα φιλοξενίας και η αποφυγή των έτερων στόχων και καθηκόντων θεωρείται δεδομένη. Έτσι, οργανωτικά θα λυθεί το θέμα  των κέντρων ανοιχτής δομής  φιλοξενίας αλλά κυρίως θα εμπεδωθεί  το αίσθημα ασφαλείας των πολιτών τόσο στο πολεοδομικό συγκρότημα όσο και σε όλο τον νομό  από τις πλεονάζουσες περιπολίες που προκύπτουν .
 
2)   Υλικοτεχνικός εξοπλισμός , οχήματα – αλεξίσφαιρα γιλέκα – κράνη και στολές μπορούν να πραγματοποιηθούν με την μέθοδο leasing όπως συμβαίνει σε όλες τις Ευρωπαϊκές χώρες της Ένωσης. Επομένως, επιτυγχάνεται εξοικονόμηση πόρων ανθρώπινων δυναμικού και τα μέσα είναι σε εξαιρετική κατάσταση ( 3-5 έτη αλλαγή χωρίς επιπλέον κόστος ).
 
3)   Ίδρυση Αστυνομικών φαρμακείων τόσο στην Αθήνα όσο και στη Θεσσαλονίκη ( έχουν κατατεθεί εμπεριστατωμένες και υλοποιούμενες προτάσεις από την Ένωση μας ).
 
4)   Απαρέγκλιτη τήρηση του υπ. αριθ. 7 Π.Δ. από 9.02.2017 της Αναδιάρθρωσης όσον αφορά τη   Δ/νση Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης.
 
- Με γνώμονα το συμφέρον της Υπηρεσίας και των συναδέλφων μας εισηγούμαστε τις ανωτέρω προτάσεις – θέσεις . Πιστεύουμε ότι με την εφαρμογή τους αναβαθμίζεται ποιοτικά η  ΕΛ.ΑΣ.
 
Σε συνεννόηση τόσο με τη πολιτική όσο και με τη φυσική ηγεσία καταβάλλονται προσπάθειες για την επιτυχή έκβαση των προτάσεων μας. 
 
                                        Μετά Τιμής
                                       για το Δ.Σ.
     -  Ο -                                                                                  - Ο -

 

      Πρόεδρος                                                                   Γεν. Γραμματέας 
Χασεκίδης Δημήτριος                                                 Τσομπάνης Αναστάσιος
 
 
 
 

 

 

 

 
 

sinoriakoithes.blogspot.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis