Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:14 | 07/08/2021

Ένας τοίχος πάγου στο Titanic Museum Attract στο Τενεσί κατέρρευσε και τραυμάτισε τρεις επισκέπτες, δήλωσαν οι ιδιοκτήτες του μουσείου.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με απροσδιόριστους τραυματισμούς, έγραψαν η Mary Kellogg Joslyn και ο John Joslyn στη σελίδα του αξιοθέατου στο Facebook.

«Περιττό να πούμε, ποτέ δεν θα περιμέναμε να συμβεί ένα τέτοιο περιστατικό, καθώς η ασφάλεια των επισκεπτών και των μελών του πληρώματος είναι πάντα στο μυαλό μας», ανέφεραν οι ιδιοκτήτες.

Το μουσείο σε σχήμα πλοίου έκλεισε μετά την κατάρρευση, αλλά άνοιξε ξανά για όσους είχαν εισιτήρια την Τρίτη, σύμφωνα με δημοσίευση. Οι ιδιοκτήτες δήλωσαν ότι η πληγείσα περιοχή έχει αποκλειστεί και εκτιμούν ότι θα χρειαστούν τουλάχιστον τέσσερις εβδομάδες για να ξαναχτιστεί το τείχος του παγόβουνου.

Το αστυνομικό τμήμα Pigeon Forge ανέφερε σε δήλωσή του ότι η κατάρρευση φαίνεται να είναι τυχαία, ανέφερε το Knoxville News Sentinel.

Η Cedar Bay Entertainment άνοιξε το αξιοθέατο το 2010. Η εταιρεία διαθέτει ένα άλλο μουσείο Τιτανικού στο Μπράνσον του Μιζούρι.

Οι επισκέπτες λαμβάνουν κάρτες επιβίβασης που περιέχουν τα ονόματα των πραγματικών επιβατών ή μελών του πληρώματος που επέβαιναν στο βρετανικό επιβατηγό πλοίο που βυθίστηκε το 1912 στο παρθενικό του ταξίδι μετά από χτύπημα σε παγόβουνο.

Οι επισκέπτες μπορούν να δουν περισσότερα από 400 χειροποίητα αντικείμενα του Τιτανικού, φτυάρι «κάρβουνο» στο λεβητοστάσιο και να νιώσουν νερό 28 μοιρών μέσω αυτοκατευθυνόμενων περιηγήσεων, σύμφωνα με την ιστοσελίδα του αξιοθέατου.

 

www.bijou-social.com.cy

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis