Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:45 | 13/07/2018

Στη σύλληψη 22χρονου ημεδαπού και 20χρονου αλλοδαπού – υπεύθυνους καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος στην περιοχή της Τούμπας, προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διευκόλυνση αλλότριας ακολασίας και άμεση συνέργεια σε διευκόλυνση αλλότριας ακολασίας.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο αιφνιδιαστικής επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (13-07-2018) στο παραπάνω κατάστημα ιδιοκτησίας 37χρονης, που αναζητείται, διαπιστώθηκε ότι 28χρονη αλλοδαπή εργαζόμενη, παρέλαβε χρηματικό ποσό και το εναπόθεσε σε σημείο του καταστήματος, προκειμένου να παρέχει ερωτικές υπηρεσίες.

[custom:google-ads]

Σε βάρος της τελευταίας συντάχθηκε έκθεση Αρχής, καθώς στερούταν πιστοποιητικού άσκησης επαγγέλματος και βιβλιαρίου υγείας για επ’ αμοιβή εκδιδόμενο πρόσωπο.

Κατά τη διάρκεια έρευνας που ακολούθησε στο εσωτερικό του καταστήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 270 ευρώ και ένα τετράδιο με ιδιόχειρες σημειώσεις όπου αναγράφονταν ημερομηνίες ραντεβού και αντίστοιχα χρηματικά ποσά.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis