Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:00 | 10/12/2015

Με απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Βερναρδάκη Χριστόφορου (εδώ), καθορίστηκε η κατανομή του προσωπικού για το 2015, στο Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή για εξήντα εννέα (69) Δόκιμους Σημαιοφόρους στο Λιμενικό Σώμα αλλά και Εβδομήντα έξι (76) Δοκίμους Υπαξιωματικούς, επιλαχόντες του αντίστοιχου διαγωνισμού κατάταξης έτους 2014.

Δείτε το ΦΕΚ Β’ 2631/2015//7-12-15

Η απόφαση για την κατανομή έρχεται μετά την δέσμευση του Υπουργού Ναυτιλίας κ. Δρίτσα Θ. για την πρόσληψη των επιλαχόντων ώστε να καλυφθούν θέσεις στο Σώμα για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών που υπάρχουν λόγω της προσφυγικής κρίσης.

Όπως είχαμε κάνει γνωστό μέσα από τη neaplefsi.gr (εδώ), με διάταξη σε προηγούμενο πολυνομοσχέδιο άνοίξε ο δρόμος για τη δυνατότητα να επιτρέπεται η κατάταξη επιλαχόντων διαγωνισμών για την κατάταξη υποψηφίων στις παραγωγικές Σχολές Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής εντός ενός (1) έτους από την ορκωμοσία των αντίστοιχων επιτυχόντων, ώστε να καθίσταται δυνατή η ολοκλήρωση των σχετικών γραφειοκρατικών διαδικασιών και να λυθεί το πρόβλημα που έχει παρουσιαστεί με προηγούμενο διαγωνισμό για την εισαγωγή στο Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή.

neaplefsi.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis