Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:15 | 09/10/2015

Κατήγγειλε τον... βιασμό της για να δικαιολογήσει την «κοπάνα» από την δουλειά. Το απίστευτο περιστατικό καταγράφηκε την περασμένη Τρίτη όταν μία 28χρονη γυναίκα, ομογενής από το Καζακστάν, πέρασε το κατώφλι του Τμήματος Ασφαλείας Μεταμόρφωσης.

Η νεαρή γυναίκα απευθύνθηκε προς τους αρμόδιους αξιωματικούς, καταγγέλλοντας ότι την 1η Οκτωβρίου, τρεις άγνωστοι την άρπαξαν, την ώρα που περπατούσε στον δρόμο επιστρέφοντας προς το σπίτι της και την επιβίβασαν με τη βία σε κλειστό φορτηγάκι. Η ιστορία της είχε και συνέχεια, αφού υποστήριξε ότι οι δράστες την μετέφεραν σε άγνωστο χώρο, όπου την βίαζαν καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Από τις αλλεπάλληλες συνομιλίες που είχαν μαζί της οι αστυνομικοί, διαπίστωσαν ότι κάτι «δεν κόλλαγε» στην φρικτή καταγγελία της, καθώς διέκριναν συνεχόμενες αντιφάσεις στους ισχυρισμούς της και άρνησή της να εξεταστεί από ιατροδικαστή. Από την διακριτική πίεση που της άσκησαν οι αρμόδιοι αξιωματικοί, η 28χρονη λύγισε και ομολόγησε πως είχε πει ψέματα.

Σε ερώτηση των αστυνομικών γιατί σκαρφίστηκε μία τόσο σκληρή ιστορία για τον εαυτό της, η νεαρή ισχυρίστηκε πως το έκανε για να δικαιολογήσει την πολυήμερη απουσία από την εργασία της και εξαιτίας της κακής ψυχολογικής κατάστασης που βρισκόταν λόγω οικογενειακών προβλημάτων.  
 

thetoc.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis