Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:54 | 23/02/2019

Έλληνας – και όχι όπως όλοι μας θα υποπτευόμασταν ότι θα ήταν κάποιος αλλοδαπός – κατήγγειλε στην Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου τη Μητρόπολη Μυτιλήνης, γιατί όπως λέει μένει εκεί κοντά και ενοχλείται από το θόρυβο που κάνουν οι καμπάνες όταν χτυπούν!!!

Είναι ένα πρωτοφανές περιστατικό, για το οποίο όμοιό του δεν έχουμε ξανακούσει…

[custom:google-ads]

Κι αυτό γιατί πρώτα από όλα, ο συγκεκριμένος “κύριος” από ότι μάθαμε δεν είναι από τη Μυτιλήνη, ήρθε πέρυσι στη Λέσβο και νοίκιασε το σπίτι στο οποίο διαμένει, γνωρίζοντας φυσικά την ύπαρξη εκεί της Μητρόπολης Μυτιλήνης.

Φυσικά θα έπρεπε να γνωρίζει ότι οι εκκλησίες που είναι χώροι της Ορθόδοξης Χριστιανικής μας Εκκλησίας, έχουν καμπάνες που ηχούν για κάθε περίπτωση.

Από ότι μάθαμε ο συγκεκριμένος “κύριος” απευθύνθηκε εκτός από την Αστυνομία και στην Εισαγγελία Μυτιλήνης, από όπου πήρε “πόρτα” γιατί δεν υπάρχει φυσικά κάποιο ποινικό αδίκημα, για τους ήχους από τις καμπάνες των εκκλησιών.

Αλίμονο αν ο καθένας ζητούσε να σταματήσουν κάποιοι θόρυβοι που τον ενοχλούσαν και θα έπρεπε να σταματήσουν…

Θα έπρεπε να κλείσουν τα αεροδρόμια, τα λιμάνια, τα γήπεδα και ένα σωρό άλλοι χώροι, που παράγουν χωρίς να θέλουν ηχορύπανση.

Ο πάτερ – Νικόλας μας επιβεβαίωσε το γεγονός, εκφράζοντας παράλληλα την οργή του, που κάθε τόσο και λιγάκι καλείται από την Αστυνομία για να δώσει εξηγήσεις.

lesvosnews.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis