Καταγγελία αστυνομικού που υπηρετεί στη Βουλή

Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΑΠΡΟΧΩΡΗΤΟ
Καταγγελία αστυνομικού που υπηρετεί στη Βουλή

Το κείμενο που ακολουθεί εστάλη εχτές το βράδυ στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του Policenet.gr από αστυνομικό - αναγνώστη μας:

Γεια σας, είμαι ένας αστυνομικός και υπηρετώ στην υπηρεσία βουλής των Ελλήνων. Εδώ και 2 χρόνια η κατάσταση εχει φτάσει στο απροχώρητο.

Σήμερα ανακοινώθηκε η υπηρεσία μας στις 22:10 ενω βάση κανονισμού της αστυνομίας έπρεπε να μας ειχε ανακοινωθεί στις 14:00 το μεσημέρι. Εδω και δυο χρόνια παίρνουμε ενα με δυο ημερήσιες αναπαύσεις τον μήνα και ο καθε ενας απο εμάς έχει οφειλομενα πανω απο 20 ρεπο. 

Η κατάσταση μας εχει φτάσει στον πάτο δεν πάει άλλο.

Πριν 4 μηνες ειχε γινει μια καταγγελία στο εσωτερικών υποθέσεων και απο τοτε αρχισε να βγαίνει η υπηρεσία 2 φορες την εβδομαδα και πηραμε απο 3 ημερησιες αναπαυσεις ο καθε ενας απο εμας.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Η Ασφάλεια, τα ΜΑΤ, η Άμεση Δράση, η Τροχαία, η ΔΙ.ΑΣ., η Ο.Π.Κ.Ε., τα Τμήματα, το Αλλοδαπών, το Μεταγωγών είναι Υπηρεσίες που βρίσκονται σε αποδρομή σε ότι αφορά τις εργασιακές συνθήκες


Εδώ και 3 ημερες ολο σχεδόν το προσωπικό έχει έρθει για δουλειά στο αδιάθετο αλλαγής και εργάστηκε κανονικά 8ωρο σε μεσημεριανή βάρδια. Στο αδιάθετο ηρθαμε μεσημέρι 14-22, χωρίς να μας ανακοινωθεί κάτι προηγουμένως. Ο κανονισμός δίνει το δικαίωμα στην υπηρεσία να μας διαθέτει για υπηρεσία ξανα; 2 φορές σε μία ημέρα;; Στο αδιάθετο αλλαγής επιτρέπεται να δουλέψουμε;; Και αφού εργαστήκαμε, στο σύστημα police on line πως μας δήλωσε η υπηρεσία μέσα ως τι; Απ' όσο μπορώ να γνωρίζω δεν υπάρχει δυνατότητα να δηλωθούμε, αρα δουλέψαμε μαύροι;; Άφαντοι πουθενά;;;

Πριν μαζευτούμε δέκα άτομα απο εμας που ήδη είμαστε σε συζητήσεις μεταξύ μας και κανουμε μαζική αγωγή στην υπηρεσία ζητώντας τα χρήματα απο τις ημερησίες αναπαύσεις που δεν λάβαμε και γίνουμε ρεζίλι των σκυλιών, σας παρακαλούμε οποιος αρμόδιος και μη φορεας απο την μερια του μπορεί να βοηθήσει θα σας είμαστε ευγνώμων.