Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:01 | 16/02/2018

Μετά και την θύελλα αντιδράσεων που ξέσπασε από τα μέλη της σελίδας «CY Police Checkpoints», για την ποινική δίωξη του διαχειριστή της σελίδας, Χριστόδουλου Πογιατζή, ο αστυνομικός που προχώρησε στην καταγγελία δίνει την δική του εξήγηση.

Όπως ισχυρίζεται ο αστυνομικός, όλα ξεκίνησαν όταν ο διαχειριστής της σελίδας «CY Police Checkpoints» έκανε μια αναδημοσίευση που την είχε αναρτήσει ο ίδιος στην ομάδα «Που πήγαμε και δεν μας άρεσε».

[custom:google-ads]

Μιλώντας στον REPORTER, ο αστυνομικός ανέφερε ότι είχε κάνει σχόλιο για τιμή σε προϊόν από συγκεκριμένη υπεραγορά. Στην ανάρτηση του δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία μεταξύ άλλων φαινόταν και το όνομα μιας εκ των εταιριών που παράγει το συγκεκριμένο προϊόν.

Ακολούθως, ο δημιουργός της σελίδας «CY Police Checkpoints», έκανε αναδημοσίευση την  σχετική ανάρτηση αφού η μια εκ των εταιρειών που παράγει το συγκεκριμένο προϊόν ανήκει στο πατέρα του. Ωστόσο, ο αστυνομικός στην ανάρτηση του δεν αναφέρθηκε στο όνομα του δημιουργού της σελίδας «CY Police Checkpoints»,  και όπως υποστηρίζει δεν γνώριζε ότι ανήκει στον πατέρα του και το σχόλιο του δεν είχε στόχο την εκδίκηση με αφορμή τη σελίδα που διαχειρίζεται.

Ακολούθως, ο δημιουργός της σελίδας «CY Police Checkpoints», φαίνεται να εντόπισε το προφίλ του αστυνομικού  και αφού διαπίστωσε ότι πρόκειται για μέλος της αστυνομίας,  δημοσίευσε στη σελίδα που διαχειρίζεται, τα στοιχεία του προφίλ του, στα οποία όμως απεικονιζόταν και η 6χρονη κόρη του αστυνομικού.

Ως εκ τούτου, ο αστυνομικός από την πλευρά του προχώρησε σε καταγγελία αφού κυκλοφόρησε η φωτογραφία της κόρης του.

Να θυμίσουμε οτι, κατα την περίοδο που έγινε γνωστό το συγκεκριμένο γκρούπ, ο διαχειριστής της σελίδας  είχε καταγγείλει -με ανάρτηση του στο γκρούπ-  οτι άγνωστα άτομα έμπαιναν στη σελίδα της οικογενειακής του επιχείρησης και την βαθμολογούσαν με 1 αστέρι. Αυτό το γεγονός είχε κινήσει τις υποψίες στον διαχειριστή οτι ήταν αντίποινα απο τους αστυνομικούς που είδαν την παρουσία του γκρουπ να “δυσχαιρένει” το έργο τους.

 

dialogos.com.cy

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis