Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:58 | 25/10/2017

Ανάρμοστη συμπεριφορά αστυνομικών τόσο προς τον ιδιο όσο και προς τον αδελφό του, καταγγέλει αναγνώστης στο ekriti.gr. Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει, το περιστατικό έγινε όταν εκείνος και ο αδελφός του ήταν έξω από το μαγαζί που διατηρεί στο Ρέθυμνο.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει οι αστυνομικοί άρχισαν να μιλούν άσχημα και στη συνέχεια τους προσήγαγαν στο αστυνομικό τμήμα επειδή δεν είχαν πάνω τους τις ταυτότητές τους. 

[custom:google-ads]

Διαβάστε αναλυτικά την καταγγελία:

"Ήμουν στο μαγαζί μου στην Αρκαδίου στο Ρέθυμνο και είχα βγει με τον αδελφό μου για μια στιγμή έξω στο πεζοδρόμιο και σταμάτησαν δυο ασφαλίτες με πολίτικο αμάξι και ήθελαν να μας ρωτήσουν.
Ο αδελφός μου ζήτησε να δει την ταυτότητα τους. 

Και μόλις την έβγαλαν την φύλαξαν αμέσως να μην την δει και κατέβηκαν και άρχισαν να μας μιλάνε με τον χειρότερο τρόπο. Εγώ δεν είχα μιλήσει καν και τα έβαλαν μαζί μου!

Μπήκαν μες στο μαγαζί μου και φώναζαν μπροστά στου πελάτες που περίμεναν να μπούμε γρήγορα στο αμάξι και θα μάθουμε γιατί στην αστυνομία. Διάλεξαν έμενα και όχι κάποιον από το προσωπικό μου χωρίς αιτία ενώ είχαν μιλήσει μόνο με τον αδερφό μου στην αρχή και τους ρώτησα τι πράγματα είναι αυτά που κάνουν μπροστά στο κόσμο και συνέχιζαν να μου μιλάνε άσχημα. Άνοιξα το συρτάρι να πάρω τις ταυτότητες και άρχιζαν και φώναζαν να μπω γρήγορα στο αμάξι. 

Είχε βγει όλος ο κόσμο από τα μαγαζιά έξω γιατί φώναζαν και τους λέω εγώ "τι σας έκαναν και θέλετε και έμενα" και επέμεναν να πάω κι εγώ... Αφήσαμε το μαγαζί στο προσωπικό και τους πελάτες χωρίς να μπορούμε να τους εξυπηρετήσουμε.

Και σε όλη την διαδρομή μας μιλούσαν με τον χειρότερο τρόπο για να μας κάνουν να αντιδράσουμε και να βρουν πάτημα και παρακάλαγα τον αδερφό μου να μην τους απαντάει μέχρι να πάμε στο τμήμα και μας έλεγαν ότι σήμερα θα κοιμηθούμε μέσα μας ειρωνεύονταν με πολύ άσχημο τρόπο απλά για να τους απαντήσουμε!

Όταν πήγαμε στο τμήμα ήταν άλλος ένας εκεί και τα πράγματα ήταν πολύ χειρότερα. Λέει σας φέραμε επειδή δεν είχατε ταυτότητες και λέω αφού δεν με αφήσατε να τις πάρω από το συρτάρι... Και μου λέγανε μην κάθεσαι έτσι κάτσε στην άλλη καρέκλα λίγο πιο πίσω μην κουνάς αλλιώς θα κοιμηθείς εδώ.

Δες κάτι άντρες. Και πολλά άλλα μέσα στην αστυνομία και τους ρώτησα για ποιον λόγο μου μιλάνε με αυτόν τον τρόπο και μας ειρωνευόταν ότι δεν είμαι ο σκύλος τους.

Για να έχουν αυτήν τη συμπεριφορά χωρίς λόγο και μου απάντησαν επειδή είναι ανώτεροι. Τους λέω έμεινε το μαγαζί μου έτσι ανοικτό και ότι ήμουν στη δουλειά μου.

Θέλω να μάθω τον λόγο που συμβαίνει αυτό και μου είπαν ότι και το δικό τους μαγαζί το αστυνομικό τμήμα είναι όλη μέρα ανοικτό και τους ρώτησα γιατί δικό σας είναι;

Δεν υπήρχε κανείς ανώτερος να απευθυνθούμε η κάποιος να μας βοηθήσει να σταματήσει αυτό παρακαλούσα τον αδερφό μου να σταματήσει να μην τους απαντάει γιατί μας προκαλούσαν χωρίς λόγο και μας πλησίαζαν. Ένιωθα να αποβάλουμε ότι θα μας χτυπήσουν μες το τμήμα χωρίς κανένα λόγο ένιωθα να απειλούμε κ δεν ήταν κανένας εκεί να κάνει κάτι!

Λυπάμαι για την αστυνομία Ρεθύμνου, λυπάμαι που έχω κατάστημα εδώ και είμαι κάτοικος εδώ και δεν δέχομαι από κανέναν αυτήν τη συμπεριφορά χωρίς να τον ενοχλήσω!
Τους ενημέρωσα ότι θα κινηθώ νομικά! Και αυτά ήταν μια μικρή περιγραφή του ό,τι συνέβ"η. 

Η απάντηση που έδωσε η Αστυνομία στο ekriti.gr είναι ότι η προσαγωγή των δυό ανδρών έγινε στα νόμιμα πλαίσια των ελέγχων της ΕΛ.ΑΣ και πως λίγη ώρα αργότερα αφέθηκαν ελεύθεροι.

Πηγή:   www.ekriti.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ληστεία με πιστόλι στο κεφάλι για τον τερματοφύλακα της Βραζιλίας

 

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis