Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:19 | 12/10/2018

Οτι ο δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης συνοδεύεται από... μια στρατιά αστυνομικούς κάθε φορά που εμφανίζεται στο δημοτικό συμβούλιο, καταγγέλλει ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Μαραθώνα Σπύρος Λιβαθινός. 

[custom:google-ads]

Σε επιστολή του προς την υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Ολγα Γεροβασίλη, ο κ. Λιβαθινός ενημερώνει για το θέμα της ασφάλειας των πολιτών στον Μαραθώνα, και την ίδια ώρα καταγγέλλει ότι ο Ηλίας Ψινάκης συνοδεύεται από περίπου 20 με 30 αστυνομικούς, όταν εμφανίζεται στο δημοτικό συμβούλιο.

Όπως προσθέτει στην επιστολή του ο Σπύρος Λιβαθινός, ο Ηλίας Ψινάκης ούτως ή άλλως συνοδεύεται σε μόνιμη βάση από 2 με 3 αστυνομικούς.

Ο δημοτικός σύμβουλος στην επιστολή του διερωτάται από τι κινδυνεύει ο Ηλίας Ψινάκης, ενώ θέτει το εξαιρετικά... ενδιαφέρον ερώτημα αν η υπουργός γνωρίζει κάποιον άλλον δήμαρχο που να απολαμβάνει τέτοιων προνομίων.

Στην ίδια επιστολή ο κ. Λιβαθινός επισημαίνει τον κίνδυνο κλοπών και έκνομων ενεργειών μετά τη φονική φωτιά του Ιουλίου και το κλίμα ανασφάλειας που επικρατεί μετά τη συγχώνευση των αστυνομικών τμημάτων Μαραθώνα και Νέας Μάκρης, τονίζοντας ότι η περιοχή δεν αστυνομεύεται επαρκώς, την ώρα που ο δήμαρχος Ηλίας Ψινάκης φρουρείται μονίμως από τρεις αστυνομικούς, ενώ στις συνεδριάσεις των δημοτικών συμβουλίων παρίστανται δεκάδες αστυνομικοί.

Χαρακτηριστικά ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Μαραθώνα τονίζει πως η εικόνα που αποκομίζουν οι πολίτες για τον κ. Ψινάκη και τον δήθεν κίνδυνο που διατρέχει είναι γραφική. 

www.iefimerida.gr

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis