Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:14 | 18/06/2018

Από 15 ημερών με υπόμνημα μας (παρακάτω) ενημερώσαμε  τον Διευθυντή  της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πειραιά , καθώς και σύμπασα την φυσική  'Ηγεσία μας για  καταγγελία συναδέλφων μας που απευθύνθηκαν στο Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α προκειμένου να επιδιωχθεί λύση στο πρόβλημα τους.

Στο διάστημα των 15 ημερών  κανένας από τους αποδέκτες δεν ενδιαφέρθηκε καν να μάθει αν ευσταθούν τα καταγγελλόμενα και εφόσον είναι πραγματικά όσα σε εμάς καταγγέλλονται να  προβούν στις κατάλληλες ενέργειες !

Δυστυχώς τείνει να επιβεβαιωθεί  η γενική αίσθηση ότι η Διοίκηση και η Ηγεσία ασχολείται με θέματα επικαιρότητας, με θέματα που ενισχύουν  την επικοινωνιακή της εικόνα, με ενέργειες που εξυπηρετούν λίγους που κατέχουν δύναμη και εξουσία, εγκαταλείποντας το χαμηλόβαθμο προσωπικό στην ταλαιπωρία την κακομεταχείριση και την ανυποληψία.

Επειδή ούτε πιστεύουμε ούτε θέλουμε να είστε διακοσμητικοί σε σχέση με την λειτουργία των υπηρεσιών και τα προβλήματα  των συναδέλφων που τα στελεχώνουν, σας καλούμε να επιδείξετε το ενδιαφέρον που προκύπτει πρώτα από την ευαισθησία σας αλλά και ως υπηρεσιακή υποχρέωση εκ της θέσεως σας .

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ: 

ΠΡΟΣ: ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ 

ΚΟΙΝ: κ. ΑΡΧΗΓΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
           κ.  ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΕΛ.ΑΣ
           κ.  ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟ ΚΛΑΔΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΛ.ΑΣ
           κ. ΓΕΝΙΚΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ Δ/ΝΤΗ ΑΤΤΙΚΗΣ
           κ. ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

κ. Διευθυντά

                Για το Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α, και παρά τη μακρά εμπειρία του σε προβλήματα σχετικά με δυσλειτουργίες υπηρεσιών, είναι αδιανόητο και πρωτόγνωρα απάνθρωπο , να υπάρχουν στην ίδια υπηρεσία με τις "ευλογίες" του Διοικητή της, δυο κατηγορίες προσωπικού. Η μια κατηγορία που δεν υπερβαίνει τους έξι με εφτά αστυνομικούς, να έχουν αναλάβει ολόκληρη τη "λάντζα" της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πειραιά και η πλειοψηφία, συμπεριλαμβανομένης και της γραμματείας, να αποτελούν το πραιτόριο  της υπηρεσίας. Άλλωστε, η αυταρχική συμπεριφορά μελών της γραμματείας σας απέναντι σε συναδέλφους, στάθηκε αφορμή στο πρόσφατο παρελθόν να επικοινωνήσουμε μαζί σας .

                Δεν έχουν τέλος οι καταγγελίες των συναδέλφων που ζήτησαν συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α η οποία και πραγματοποιήθηκε  στον προαύλιο χώρο των Δικαστηρίων της Σχολής Ευελπίδων, μιας και αυτός αποτελεί το υπηρεσιακό "σπίτι" των συγκεκριμένων Συναδέλφων  το τελευταίο χρονικό διάστημα σε ολοήμερες μεταγωγές κρατουμένων, είτε της υπηρεσίας τους, είτε διατιθέμενοι σε άλλες υπηρεσίες.

κ. Διευθυντά

                Η Ελληνική Αστυνομία σας εμπιστεύτηκε τις υπηρεσιακές τύχες των συναδέλφων μας, με την υποχρέωση να σεβαστείτε τον άνθρωπο αστυνομικό και τις ανάγκες του,  ως μέρος της κοινωνίας και της οικογένειας, που τους  έχουν  εξ ΄ ίσου ανάγκη με την υπηρεσία στην οποία προΐσταστε, μάλιστα για την επίτευξη χρηστής και δίκαιας διοίκησης η πολιτεία σας επιδοτεί και χρηματικά . Ως εκ τούτου δεν έχετε κανένα δικαίωμα να διαχωρίζετε, να "βασανίζετε" ψυχικά και σωματικά συναδέλφους που η  οργισμένη διαμαρτυρία τους αλλά πρωτίστως η αγανάκτησή τους, τους έχει οδηγήσει σε αδιέξοδα των οποίων οι σε βάρος τους επιπτώσεις  δεν γνωρίζουμε ποιες θα είναι.

                Επειδή τα περιγραφόμενα σε εμάς γεγονότα αλλά πρωτίστως οι επιπτώσεις των δικών σας παραλείψεων οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια σε αδιέξοδα που δεν ξέρουμε τα αποτελέσματα τους, σας καλούμε από την στιγμή της  ανάγνωσης   του παρόντος υπομνήματος, να αποκαταστήσετε την τάξη στην δική σας υπηρεσία για να μπορούν κι εκείνοι με τη σειρά τους να συνδράμουν στην ευταξία της πολιτείας και της κοινωνίας.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ  ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

-O-                                             -O-   

ΠΡΟΕΔΡΟΣ                            ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΝΤΟΥΜΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ           ΜΑΥΡΟΕΙΔΑΚΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis