Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:44 | 23/06/2017

Από του χάρου, ή μάλλον του πατέρα της, τα δόντια γλύτωσε την Πέμπτη μια ανήλικη στο Καματερό.

Όλα ξεκίνησαν μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης, όταν μία 17χρονη τηλεφώνησε σοκαρισμένη στην αστυνομία καλώντας σε βοήθεια. Η ανήλικη είπε στους αστυνομικούς ότι βρισκόταν επί της οδού Πραξιτέλους στο Καματερό, ότι ο πατέρας της αρχικά προσπάθησε να τη βιάσει μέσα στο σπίτι της στο Ίλιον και πως εκείνη την ώρα την κυνηγούσε με το αυτοκίνητό του για να την παρασύρει!

Άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ Δυτικής Αττικής έσπευσαν στο σημείο, όπου βρήκαν την ανήλικη σε άθλια ψυχολογική κατάσταση. Καλά ενημερωμένες πηγές, μιλώντας στο zougla.gr, ανέφεραν ότι η 17χρονη είπε στους αστυνομικούς ότι ο πατέρας της της έβγαλε τα ρούχα και προσπάθησε να τη βιάσει μέσα στο σπίτι τους. Για καλή της τύχη κατάφερε να ξεφύγει και άρχισε να τρέχει. Τότε ο πατέρας της επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του και ξεκίνησε να την κυνηγά με σκοπό να τη χτυπήσει.

Οι αστυνομικοί μετέφεραν την κοπέλα στο Τμήμα προκειμένου να ηρεμήσει και ζήτησαν περαιτέρω στοιχεία για την υπόθεση. Όπως προέκυψε, ο πατέρας της έχει γεννηθεί το 1973 και το όνομά του είναι ελληνικό.

Για την υπόθεση διεξάγεται έρευνα από τις τοπικές αστυνομικές Αρχές...

Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Βλαχουτσάκος

zougla.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis