Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:59 | 21/11/2016

Ανοιχτή επιστολή διαμαρτυρίας στο dimastin.gr, έστειλε π. δημοτικός αστυνομικός και μέσω αυτής εκφράζει την οργή του, αλλά και την οργή των υπολοίπων συναδέλφων του. Δείτε τι αναφέρει:

«Τον Ιούνιο του 2013, όλοι εμείς οι δημοτικοί αστυνομικοί γίναμε μάρτυρες της κατάργησης της υπηρεσίας δημοτικής αστυνομίας μέσα σε ένα βράδυ…σε ένα βράδυ αλλάξανε οι ζωές μας και μπήκαμε σε καθεστώς διαθεσιμότητας, κοινώς προς απόλυση….Άτομα με προσόντα, που η πρόσληψη τους έγινε μέσω ΑΣΕΠ, με όρεξη για προσφορά στον πολίτη…και ο τότε υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης κ.  Μητσοτάκης είχε την ιδέα να στείλει δημοτικούς αστυνομικούς στις φυλακές!!!! Ή αποδέχεστε τη θέση ή απολύεστε!!! Δια της βίας μετακίνηση στις φυλακές!!!! Υπό το φόβο της απόλυσης και με ένα μέλλον που δεν μας περίμενε τίποτα άλλο εκτός από ΑΝΕΡΓΙΑ…. Δεχτήκαμε αυτές τις θέσεις και σήμερα υπομένουμε τις συνέπειες αυτής της απαράδεκτης μετακίνησης…οικονομική εξαθλίωση, καθώς η μετακίνηση μας ήταν εκτός του τόπου μόνιμης διαμονής μας, ενώ παράλληλα συνοδευόταν από μείωση του μισθού μας, οικογένειες διαλύθηκαν και παραμένουν χωρισμένες 3 χρόνια τώρα εξαιτίας της μετακίνησης σε άλλο τόπο..Και βέβαια ας μην ξεχνάμε οτι το αντικείμενο εργασίας της δημοτικής αστυνομίας δεν έχει ουδεμία σχέση με αυτό των φυλακών..τι σχέση θα μπορούσε να έχει άλλωστε η βεβαίωση παραβάσεων για παράνομη στάθμευση με αυτό της φύλαξης ποινικών κρατουμένων;…ΝΔ-ΠΑΣΟΚ μας καταδίκασαν ερήμην μας σε ΙΣΟΒΙΑ. ..

Εν συνεχεία το 2015 πιστέψαμε τα λόγια των υπουργών και βουλευτών των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ….Άρση των αδικιών, επανάσταση της υπηρεσίας μας και όλοι πίσω….Κατάργηση του νόμου Μητσοτάκη, επιστροφή στις θέσεις μας προ διαθεσιμότητας!!!!Όχι μόνο δεν έγινε αυτό…Αλλά είδαμε τον υπουργό κ.Βεναρδακη Χριστόφορο και τώρα τη νέα υπουργό κ.Γεροβασιλη Όλγα να συνεχίζουν και την κινητικότητα του κ.Μητσοτακη και να την αποδέχονται κιόλας….αφήνοντας μας να σαπίσουμε στις φυλακές για πάντα.

Ανθρώπους με πτυχία, εκπαιδευμένοι και έμπειροι, πάντα στην υπηρεσία του πολίτη. . Τελικά είστε όλοι ίδιοι!!!! Αλλά να θυμάστε πάντα ότι εμείς οι δημοτικοί αστυνομικοί ΔΕΝ ξεχνάμε!!!!ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είστε ίδιοι!!!Και όσο γρήγορα ανεβήκατε με τις δικές μας ψήφους…τόσο γρήγορα θα πέσετε!!! Ντροπή σας..Σύντομα θα δείτε την οργή των δημοτικών αστυνομικών να ξεχειλίζει παντού….όπως και στις κάλπες…

Με εκτίμηση,

πρώην δημοτικός αστυνομικός που υπηρετεί σε κκ…»

Πηγή:  www.aftodioikisi.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis