Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:55 | 13/04/2017

Με την λήξη του αγώνα στο Φάληρο, ξέσπασαν στις εξέδρες επεισόδια ανάμεσα σε οπαδούς του Ολυμπιακού που προσπαθούσαν να προσεγγίσουν τα δημοσιογραφικά και δυνάμεις της αστυνομίας! Οι... μάχες συνεχίστηκαν κι εκτός γηπέδου με χρήση δακρυγόνων από τα ΜΑΤ.

Μερίδα οπαδών του Ολυμπιακού απογοητευμένοι από το τελικό αποτέλεσμα του ημιτελικού με την ΑΕΚ, κινήθηκαν απειλητικά προς την πλευρά που βρίσκονται τα δημοσιογραφικά του γηπέδου Καραϊσκάκη. Εκεί αστυνομικές δυνάμεις προσπάθησαν να τους απωθήσουν και για αρκετή ώρα υπήρξαν συμπλοκές. Τα επεισόδια πήραν έκταση και εκτός γηπέδου όπου έγινε και χρήση χημικών από δυνάμεις των ΜΑΤ.

Οι «ερυθρόλευκοι» αναφέρουν πως ο πορτιέρο τους δέχθηκε επίθεση από όργανο της τάξης στη φυσούσα του γηπέδου, όπως και σε φροντιστές της ομάδας.

Στην καταγγελία πως αστυνομικοί επιτέθηκαν σε παίκτες του Ολυμπιακού μετά τη λήξη του σημερινού ντέρμπι προχώρησαν οι «ερυθρόλευκοι».

Αυτό ανέφεραν λίγο μετά την ολοκλήρωση του ματς, όταν και τόνισαν πως με αφορμή ένταση που υπήρξε στην φυσούνα του «Καραϊσκάκης», όργανο της τάξης χτύπησε τον Καπίνο.

Mάλιστα από τον Ολυμπιακό τόνιζαν πως δέχθηκαν επίθεση μέχρι και οι φροντιστές της ομάδας ενώ για κάποια λεπτά το «Καραϊσκάκης» θύμιζε «εμπόλεμη ζώνη» όπως χαρακτηριστικά τόνιζαν.

Σοκαρισμένος ήταν ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού μετά το τέλος του αγώνα, μιλώντας για την επίθεση που δέχθηκε ο ίδιος και οι συμπαίκτες του από τις αστυνομικές δυνάμεις.

Δεν μπορούσε να πιστέψει τα όλα όσα έγιναν μετά το τέλος του αγώνα, ο Στεφάνος Καπίνο. Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού δέχθηκε επίθεση από τις αστυνομικές δυνάμεις και στην συνέχεια μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV.

«Τι να πούμε για το παιχνίδι όταν βγαίνουμε από το γήπεδο και ζούμε τετοιες στιγμές. Να πηγαίνουμε στ' αποδυτήρια μας και να βαράνε. Δεν μπορώ να μιλήσω. Έγιναν διάφορα, δεν έβλεπαν μπροστά τους. Όλοι μέσα δεν ξέρουν τι να πουν. Ο ένας παίκτης μάζευε τον άλλο για να μη φάμε ξύλο από τα ΜΑΤ», είπε αρχικά για να προσθέσει

«Εντάξει ρε π… μου. Είπαμε. Οι παίκτες να τσακωνόμαστε με τα ΜΑΤ για να φτάσουμε στ' αποδυτήρια. Δε το έχω ξαναδεί αυτό το πράγμα. Δεν είχαμε τι να πούμε. Να τρώμε ξύλο από τα ΜΑΤ οι παίκτες».

Πηγή: gazzetta.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στελέχωση καινούργιων Υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας

 
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis