Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:01 | 30/11/2017

Συνάδελφοι του νομού Ηρακλείου, σας ενημερώνουμε ότι η απερχόμενη διοίκηση προσπάθησε για άλλη μια φορά να φιμώσει το συνδικαλιστικό κίνημα και να αποκλείσει πολλούς συναδέλφους από την εκλογική διαδικασία.

Προσπάθησε με λίγα λόγια να νοθεύσει το εκλογικό αποτέλεσμα.

Τα μέλη του «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ» κατέθεσαν ένσταση στην δικηγόρο που επιλέχθηκε από το Δικηγορικό Σύλλογο για τις εκλογές μας, η οποία δεν έγινε δεκτή κάτω από πιέσεις και έτσι αναγκαστήκαμε να μεταβούμε στον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου καθώς και στο Πρωτοδικείο οι οποίοι προς τιμήν τους από κοινού απεφάσισαν να σταματήσει η εκλογική διαδικασία προκειμένου να γίνουν όλες οι νόμιμες διαδικασίες που προβλέπονται, δηλαδή επικύρωση των μελών από το Δ.Σ. και να συμπεριληφθούν όλοι στην εκλογική διαδικασία. Συνάδελφοι, δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να λειτουργήσει με διαδικασίες τέτοιες που προσβάλλουν όλους μας. Θέλουμε διάφανη διαδικασία στις εκλογές του νομού Ηρακλείου και συμμετοχή όλων γιατί μόνο έτσι το εκλογικό αποτέλεσμα θα είναι ξεκάθαρο.

Πρακτικές φασιστικές, φίμωσης των συναδέλφων δε θα περάσουν, ειδικά στο Ηράκλειο.

Συνάδελφοι, όταν λειτουργούν έτσι απέναντι σε συνδικαλιστές, αναρωτηθείτε με ποιο τρόπο θα λειτουργήσουν απέναντι σε σας.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ για ένα υγιή συνδικαλισμό στο νομό Ηρακλείου.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis