Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:14 | 26/06/2018

Το κείμενο που ακολουθεί αναρτήθηκε στο fb από τον Πρόεδρο του Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α. κο Βασίλη Ντούμα:

 

Συνεχίζονται οι καταγγελίες για την απαράδεκτη συμπεριφορά του προσωπικού του 401 προς το αστυνομικό προσωπικό.

Μετά από τις καταγγελίες που είχαμε δεχτεί το προηγούμενο διάστημα για τον απαράδεκτο τρόπο αντιμετώπισης των αστυνομικών οι οποίοι επισκέπτονται το 401 ΓΣΝ, αλλά και το περιστατικό όπου το Νοσοκομείο δήλωνε αδυναμία να δεχτεί ως επείγοντα περιστατικά αστυνομικούς λόγο … πληρότητας, μια νέα καταγγελία έφτασε στο Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α.

«Είμαι αστυφύλακας και ο σύζυγός μου αρχιφύλακας και τον τελευταίο καιρό υπήρξε ανάγκη να κάνουμε κάποιες εξετάσεις επείγουσες. Ο γυναικολόγος μου είναι στο Νίμιτς και μου είπε ο άνθρωπος να πω εκεί ότι με έστειλε αυτός , μπας και με δεχτούν.

 

Για να μπορέσουμε να κλείσουμε ραντεβού κάναμε τεράστια προσπάθεια, διότι από το τηλεφωνικό κέντρο του νοσοκομείου ο ένας μας έστελνε στον άλλο κι εκτός αυτού μας φέρονταν πολύ άσχημα.

Παρ' όλα αυτά κάναμε υπομονή και καταφέραμε να κάνουμε μια εξέταση ο καθένας από τις οποίες του συζύγου μου χάσανε τα αποτελέσματα κι εμένα μου είπαν να πάω σε μια εβδομάδα από τη διεξαγωγή της εξέτασης.

Όταν πήγα λοιπόν να πάρω τα δικά μου, μου είπε η γιατρός ααα πολύ νωρίς ήρθες, δε βγήκαν τα αποτελέσματα ακόμη, θα σε πάρουμε εμείς. Πέρασε ενάμιση μήνας και κανείς δε με κάλεσε. Ωστόσο επρόκειτο για αρκετά σοβαρή εξέταση.

Κάλεσα λοιπόν σήμερα, ρώτησα τι γίνεται και δεν έχω ενημερωθεί και με έβγαλαν τρελή ότι δε μου είπαν λέει ότι θα με πάρουν και μου το έκλεισαν και στη μούρη.

Επέμεινα και μου είπαν με νεύρα πάρε σε μισή ώρα , πήρα και μου είπαν ότι εντέλει βγήκαν τα αποτελέσματα, αλλά μου το έκλεισαν και πάλι στη μούρη χωρίς να προλάβω να ρωτήσω για σιγουριά ποια μέρα τελικά και ώρα να πάω, για να μην έχουμε τα ίδια.

Πριν από όλα αυτά, άλλη μέρα ενώ ήμουν η πρώτη πρωί πρωί στη σειρά , με άφηναν επιδεικτικά για το τέλος , φαντάροι δε μεσολάβησαν , που υποτίθεται ότι προηγούνται και όταν τόλμησα να ρωτήσω γιατί δε με δέχονται , μου είπαν διότι δε τα ξέρω καλά και ότι εμείς οι αστυνομικοί είμαστε πάντα για το τέλος.

Επιτόπου κάλεσε ο σύζυγός μου από την υπηρεσία του στη διοίκηση του νοσοκομείου και με πήραν μέσα αμέσως.

Για ποιο λόγο όλα αυτά;

Με ποιο δικαίωμα παίζουν με την υγεία μας;

Εμείς δε πληρώνουμε εισφορές;»

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis