Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:45 | 15/07/2017

Συνελήφθη και καταδικάστηκε για σεξουαλική παρενόχληση 49χρονος γιατρός της κατασκήνωσης του ΑΠΘ στο Ποσείδι, μετά από καταγγελία 19χρονης φοιτήτριας ότι ασέλγησε σε βάρος της.

Η 19χρονη ενημέρωσε άμεσα τον αρχηγό και τον υπαρχηγό της κατασκήνωσης και τηλεφώνησε στους γονείς της, ενώ στη συνέχεια προσέφυγε στις αστυνομικές αρχές και ακολούθησε η σύλληψη του 49χρονου.

Κατά τη διάρκεια της προανάκρισης, που διενεργήθηκε από τις διωκτικές αρχές, έκπληκτη η 19χρονη πληροφορήθηκε ότι ο συγκεκριμένος γιατρός έχει διαγραφεί από τον ιατρικό σύλλογο εδώ και 3,5 χρόνια, ενώ φέρεται να έχει εμπλακεί σε υπόθεση κλοπής ύψους 120.000 ευρώ, για την οποία μάλιστα του είχε επιβληθεί απαγόρευση εξόδου από τη χώρα με διάταξη ανακρίτριας Αθηνών.

Επίσης φέρεται να είχε απασχολήσει τις αρχές και για υπόθεση εξύβρισης και απλής σωματικής βλάβης.

Ο 49χρονος γιατρός, που έχει την ειδικότητα του ορθοπεδικού χειρουργού, παραπέμφθηκε στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Πολυγύρου, κατηγορούμενος για ασέλγεια με κατάχρηση εξουσίας. Το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο και του επέβαλε ποινή φυλάκισης δύο ετών με τριετή αναστολή.

Περισσότερα νέα για τη Θεσσαλονίκη στο thestival.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis