Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
23:04 | 28/12/2019

Συνελήφθη χθες (27-12-2019) το απόγευμα, στο νομό Ξάνθης, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ξάνθης , 23χρονος αλλοδαπός, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας δύο (2) μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην Εθνική οδό Κομοτηνής - Ξάνθης, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάσης στον 23χρονο, οδηγό Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, πλην όμως αυτός δεν συμμορφώθηκε, συνέχισε την πορεία του και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς.

Τελικά, πλησίον του οικισμού Νέου Ζυγού, ο 23χρονος ακινητοποίησε το όχημα και συνελήφθη, ενώ σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο εσωτερικό του, διαπιστώθηκε ότι μετέφερε, παράνομα, στην ενδοχώρα δύο (2) μη νόμιμους μετανάστες.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι για το παραπάνω όχημα είχε δηλωθεί κλοπή την 29-9-2019 σε αστυνομική υπηρεσία της Αττικής, καθώς επίσης ότι οι πινακίδες κυκλοφορίας που έφερε ανήκουν σε άλλο όχημα.

Σημειώνεται ότι ο 23χρονος στερούνταν άδειας ικανότητας οδήγησης.

Κατασχέθηκαν το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και ένα ζεύγος πινακίδων κυκλοφορίας.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Ξάνθης.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis