Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:34 | 05/04/2017

Συνελήφθη την Τρίτη 4 Απριλίου 2017 στην Εθνική Οδό Καβάλας-Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας, 43χρονος αλλοδαπός υπήκοος Γεωργίας, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας δώδεκα μη νόμιμους μετανάστες, υπηκόους Συρίας. Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, οι αστυνομικοί εντόπισαν στην Εγνατία Οδό Ξάνθης-Θεσσαλονίκης ένα Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, με πινακίδες των βουλγαρικών αρχών και επιχείρησαν να το ελέγξουν.

Σε σήματα στάσης που έκαναν στον οδηγό του οχήματος, αυτός δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολούθησε καταδίωξη. Στην προσπάθεια του να διαφύγει, εισήλθε στην Εθνική Οδό Καβάλας-Θεσσαλονίκης και στο ύψος της Αμφίπολης έχασε τον έλεγχο του οχήματος, με αποτέλεσμα αυτό να εκτραπεί και να ανατραπεί εκτός οδοστρώματος.

Σε έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, διαπίστωσαν ότι προωθούσε παράνομα δώδεκα μετανάστες. Από το τροχαίο ατύχημα τραυματίστηκε ο διακινητής και τέσσερις από τους μετανάστες, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία Καβάλας και Σερρών για νοσηλεία.

Κατασχέθηκαν το Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, δύο κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 420 ευρώ. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας.

Διαβάστε περισσότερα στο k-tipos.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis