Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:58 | 04/02/2019

Καταδίωξη on camera στις Η.Π.Α., η οποία καταγράφεται από κάμερα σε ελικόπτερο τηλεοπτικού καναλιού και δείχνει την έξαλλη πορεία κακοποιού, ο οποίος κάνει τα πάντα στην προσπάθειά του να διαφύγει από την αστυνομία!

Όπως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί, όταν το όχημά του εγκλωβίζεται, και συνειδητοποιεί ότι δεν υπάρχει τρόπος διαφυγής, δεν διστάζει να επιτεθεί σε γυναίκα οδηγό, την τραβάει έξω από το άχημά της και προσπαθεί να διαφύγει.

[custom:google-ads]

Ένας άντρας προσπαθεί να την βοηθήσει και να βγάλει τον δράστη από το αυτοκίνητο, ωστόσο ο τελευταίος αντιστέκεται σθεναρά με αποτέλεσμα ο πολίτης να κινδυνέψει να βρεθεί "στριμωγμένος" ανάμεσα σε δύο οχήματα.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Κατηγορούμενη έκανε σεξ μέσα σε κελί Αστυνομικού Τμήματος


Όμως ο δράστης καταφέρνει να διαφύγει και όταν συνειδητοποιεί πως τα περιπολικά της αστυνομίας τον έχουν πια φτάσει, εγκαταλείπει το κλεμμένο όχημα και συνεχίζει πεζός.

Εκείνη την στιγμή οι αστυνομικοί ελευθερώνουν τον αστυνομικό σκύλο και εκεί που, βλέποντας το βίντεο θεωρείς ότι πλέον κατάφερε να το σκάσει, το Κ-9 κάνει ένα απίστευτο σάλτο και όχι μόνο τον ρίχνει κάτω, αλλά τον κρατά "απασχολημένο" μέχρι να φτάσουν οι αστυνομικοί και να τον συλλάβουν απομακρύνοντας (με τα χίλια ζόρια είναι η αλήθεια) το Κ-09!

Χάρη στον αστυνομικό σκύλο αυτός ο κακοποιός βρήκε τον δάσκαλό του!



 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis