Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:45 | 14/06/2020

Συνελήφθη από την Αστυνομία ένα άτομο το οποίο το μεσημέρι της Κυριακής αποπειράθηκε να κλέψει μηχανάκι το οποίο ήταν σταθμευμένο στο πάρκινγκ του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών "Παναγία η Βοήθεια' στο Ρίο.

Πρόκειται για έναν άνδρα, γνωστό στις Αρχές, ο οποίος αρχικά επιχείρησε να διαρρήξει Ι.Χ, χωρίς αποτέλεσμα βάζοντας εν συνεχεία στο στόχαστρό του ένα μηχανάκι, το οποίο και κατάφερε να κλέψει.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Στεγαστικό Δάνειο για Ένστολους με Προνομιακό Επιτόκιο αποκλειστικά από την IMS


Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, όταν η διάπραξη κλοπής του οχήματος από τον άνδρα έγινε αντιληπτή από τον άνδρα της ασφάλειας του νοσοκομείου και στην προσπάθεια του να τον ακινητοποιήσει, ο δράστης δεν δίστασε να βγάλει μαχαίρι και να τον απειλήσει καταφέρνωντας να τραπεί σε φυγή.

Αμέσως ενημέρωθηκε η ΕΛ.ΑΣ, δυνάμεις της οποίας έσπευσαν στην περιοχή. Στο πλαίσιο των ερευνών, ο δράστης εντοπίστηκε να κινείται με το κλεμμένο δίκυκλο στην Παλαιά Εθνική Οδό Πατρών - Κορίνθου και ακολούθησε καταδίωξη του. Τελικώς οι Αστυνομικοί κατάφεραν να τον συλλάβουν στο ύψος του Αγίου Βασιλείου. Όπως πληροφορείται το tempo24.news, ο δράστης για να διαφύγει της σύλληψης κατέφυγε σε χωράφια!

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis