Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:28 | 12/10/2015

Σε δύο συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία που αναζητά τρία ακόμα άτομα - μέλη της σπείρας.

Ένας 26χρονος κι ένας 16χρονος συνελήφθησαν από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής κατηγορούμενοι για κλοπές σε σπίτια, κυρίως των βορείων προαστίων.

Οι δύο Ρομά συνελήφθησαν στο Γουδί μετά από καταδίωξη από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, αφού νωρίτερα, μαζί με συνεργό τους που αναζητείται, είχαν διαρρήξει ΙΧ αυτοκίνητο στον Άγιο Δημήτριο.

Επίσης, έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητούνται άλλα δύο μέλη της σπείρας.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε ποινική δικογραφία, για τα αδικήματα της σύστασης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, των διακεκριμένων κλοπών κατ' εξακολούθηση καθώς επίσης και για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Όπως αναφέρει η αστυνομία, οι συλληφθέντες μαζί με τους συνεργούς τους, είχαν συστήσει από τον περασμένο Ιούλιο εγκληματική οργάνωση που διέπραττε κλοπές από οικίες, αφαιρώντας χρήματα, κοσμήματα και ηλεκτρικές συσκευές.

Μέχρι στιγμής από την αστυνομική έρευνα, έχουν εξιχνιαστεί δεκαοκτώ περιπτώσεις κλοπών στις περιοχές Χαλανδρίου, Νέου Ψυχικού, Βριλησσίων, Πεντέλης, Νέας Ερυθραίας, Νίκαιας και Νέας Ιωνίας. Ακόμα, αναφέρεται ότι οι δράστες έχουν συλληφθεί κατά το παρελθόν για παρόμοια αδικήματα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών, ο οποίος τους παρέπεμψε για ανάκριση σε τακτικό ανακριτή.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis