Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:46 | 25/05/2015

Αλμα στο κενό έκανε ένας 31χρονος στην προσπάθειά του να διαφύγει, καθώς τον καταδίωκαν αστυνομικοί για διακίνηση παράτυπων μεταναστών.

Οι άνθρωποι της Ειδικής Ομάδας Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης σε επιχείρηση που πραγματοποίησαν σε αγροτική περιοχή της Κομοτηνής, κοντά στις Σάπες της Ροδόπης, εντόπισαν δύο νεαρούς 21 και 31 ετών, υπηκοότητας Πακιστάν, να προωθούν στην Ελλάδα έξι παράτυπους μετανάστες.

Ο 31χρονος οδηγούσε αυτοκίνητο με τους μετανάστες και ο 21χρονος σε άλλο Ι.Χ. λειτουργούσε ως «προφυλακή», καθώς κινούμενος πιο μπροστά προσπαθούσε να εντοπίζει τυχόν αστυνομικούς ελέγχους.

Οταν αντελήφθησαν τους αστυνομικού, οι δύο οδηγοί ανέπτυξαν ταχύτητα και ακολούθησε καταδίωξη, όπως αναφέρει ο Παρατηρητής της Ξάνθης.

Τελικά, στον ανατολικό κόμβο Κομοτηνής της Εγνατίας Οδού ο 31χρονος δράστης εγκατέλειψε το αυτοκίνητό του και προσπάθησε να διαφύγει, πηδώντας από γέφυρα της Εγνατίας στο δρόμο από κάτω, με αποτέλεσμα να τραυματισθεί και να συλληφθεί.

Αντίστοιχη προσπάθεια να διαφύγει με τα πόδια έκανε ανεπιτυχώς λίγο παρακάτω και ο 21χρονος, ο οποίος συνελήφθη αφού πρώτα προέβαλε αντίσταση στους αστυνομικούς.

newsonly.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis