Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:25 | 22/10/2021

Σκηνές από ταινία γουέστερν εκτυλίχθηκαν αργά το βράδυ της Τετάρτης στην ευρύτερη περιοχή της Καλαμπάκας, όταν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Τρικάλων άνοιξαν πυρ εναντίον οχήματος που ο οδηγός του προσπάθησε να εμβολίσει το περιπολικό τους!

Οι αστυνομικοί έκαναν σήμα στο ύποπτο Ι.Χ. αυτοκίνητο να σταματήσει για να το ελέγξουν, ωστόσο ο οδηγός και ανέπτυξε ταχύτητα και ακολούθησε καταδίωξη. Φτάνοντας στην Καλαμπάκα, ο οδηγός έκανε ξαφνικά αναστροφή και κινήθηκε με ταχύτητα προς το περιπολικό που ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση με σκοπό να το εμβολίσει! Βλέποντας ότι κινδύνευε η σωματική τους ακεραιότητα, ένας από τους αστυνομικούς πυροβόλησε σημαδεύοντας τα λάστιχα του οχήματος, χωρίς να καταφέρει να το ακινητοποιήσει.

Ο δράστης συνέχισε την πορεία του και λίγο αργότερα, το όχημά του βρέθηκε εγκαταλελειμμένο σε μικρή απόσταση, ενώ ο ίδιος προσπάθησε να κρυφτεί σε ένα δάσος σε ορεινό σημείο. Όμως, εντοπίστηκε, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρικάλων που του άσκησε δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, απείθεια και επικίνδυνη οδήγηση.

Μάνος Τσαγκαράκης

protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis