Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:14 | 19/07/2016

Υπό το φως του ήλιου εκτυλίχθηκαν σκηνές κινηματογραφικής ταινίας έξω από ένα χωριό του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας στην Αρκαδία, όταν αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. έκαναν σήμα σε ένα ύποπτο αυτοκίνητο να σταματήσει για έλεγχο αλλά ο οδηγός πάτησε γκάζι και «έσπασε» το μπλόκο.

Οι αστυνομικοί καταδίωξαν το όχημα που ανέπτυξε ιλιγγιώδη ταχύτητα και κατάφερε να διαφύγει προσωρινά. Ωστόσο, ειδοποίησαν με τον ασύρματο συναδέλφους τους της Ο.Π.Κ.Ε. Αργολίδας, που έστησαν ενέδρα σε άλλη κοινότητα του Δήμου Άργους- Μυκηνών και κατάφεραν να το ακινητοποιήσουν. Μέσα, βρήκαν μόνο τον 25χρονο οδηγό τον οποίο συνέλαβαν, ενώ οι άγνωστοι συνεργοί του είχαν αποβιβαστεί σε αθέατο σημείο και είχαν εξαφανιστεί.

Ο νεαρός Έλληνας προσήχθη στην Ασφάλεια Τρίπολης, όπου εξακριβώθηκε ότι μαζί με τους συνεργούς του είχαν διαρρήξει ένα σπίτι και ένα αυτοκίνητο σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας και είχαν αποπειραθεί να εισβάλλουν σε άλλα δυο σπίτια χωρίς να τα καταφέρουν. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρίπολης με κατηγορίες για διακεκριμένες κλοπές και απείθεια, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό των συνεργών του συνεχίζονται.

Διαβάστε περισσότερα στο protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis