Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:44 | 04/12/2018

Καταδικάζουν ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Δημοκρατία τη νέα επίθεση με πέτρες και μολότοφ στο σπίτι του Αλέκου Φλαμπουράρη, που πραγματοποιήθηκε γύρω στις 19:00 το απόγευμα της Τρίτης στα Εξάρχεια.

Για «άθλια στοχοποίηση» του υπουργού Επικρατείας, Αλέκου Φλαμπουράρη, με ενέργειες που προσιδιάζουν στον υπόκοσμο, κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Η νέα επίθεση στο σπίτι του υπουργού Επικρατείας, Αλέκου Φλαμπουράρη, καταδεικνύει την άθλια στοχοποίησή του, με ενέργειες που προσιδιάζουν στον υπόκοσμο, και καμία σχέση δεν έχουν με την οποιαδήποτε πολιτική δράση. Όσοι επιδίδονται σε αυτές τις ενέργειες, να ξέρουν ότι δεν μπορούν να τρομοκρατήσουν κανένα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και της κυβέρνησης» επισημαίνει το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

[custom:google-ads]

Η Νέα Δημοκρατία «καταδικάζει απερίφραστα την επίθεση κουκουλοφόρων κατά της οικίας του κ. Φλαμπουράρη», κάνοντας παράλληλα λόγο για «γενικευμένη ανομία».

«Η κυβέρνηση, ωστόσο, θα πρέπει επιτέλους να συνειδητοποιήσει ότι φέρει ακέραιη την ευθύνη για την γενικευμένη ανομία, η οποία αντιμετωπίζεται μόνον με μηδενική ανοχή». καταλήγει το γραφείο Τύπου της ΝΔ.

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis