Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:35 | 13/04/2020
Μπορεί να καταζητείται ακόμα ο ιερέας του Αγίου Νικολάου στο Κουκάκι που μετέλαβε πιστούς την Κυριακή των Βαΐων παρά τις απαγορεύσει λόγω κορωνοϊού, ωστόσο κάνει ακόμα αναρτήσεις στην προσωπική του σελίδα στο facebook.
 
Ο ιερέας που καταζητείται ακόμα από τις Αρχές, έκανε μία ανάρτηση στο Facebook. Συγκεκριμένα, επέλεξε να αναδημοσιεύσει τα λόγια του Μητροπολίτη Μόρφου όπου αναφέρονται τα εξής:
 
«Όταν ήρθε μέσα ο αστυνομικός, του είπα παιδί μου… Διάλεξε….Τι θες να εφαρμόσεις τον νόμου του κράτους ή τον νόμου του Χριστού; Εμένα ο Χριστός αυτό μου λέει. Αυτόν που έρχεται κοντά μου, δεν θα τον βγάλω έξω. Αυτόν που θέλει να κοινωνήσει σώμα και αίμα Χριστού αφού πιστεύει ότι αυτό το σώμα είναι η ίδια η ζωή, όχι μόνο η πρόσκαιρος, αλλά και η αθάνατος που δεν έχει θάνατο, δεν έχει αρρώστια, το καλύτερο φάρμακο και για αυτή την αρρώστια.
Και για την επόμενη που έρχεται είναι το σώμα και το αίμα του Χριστού. Τώρα, όταν κλείνουμε τις εκκλησίες και περιορίζουμε τη Θεία Κοινωνία και φοβίζουμε τον κόσμο να έρχεται είναι σαν να κλείνουμε τα νοσοκομεία. Ως να κλείνουμε τα φαρμακεία».
 

 iefimerida.gr 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis